26 september 2022

Weekly vlog: mini beauty opruiming & cosy herfstweer

Weekly vlog

Er passeert best wat beauty in deze vlog, ik ruim zelfs een beetje op! En het is nu echt helemaal voorbij met de zomer, we gaan volop naar het gezellige herfstweer - sjaals, laarzen en kaarsjes!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Zo fijn wanneer een vlog doorspekt is met beauty. I like! 💖

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor mij liefst ook een vloeibare concealer. Ik heb net hetzelfde probleem als jij. Die verschillende kleuren op je ogen waren dan wel meer dan geslaagd 😊 Ook leuk om je pilatesoefeningen te zien doen 🤣 Ik ga zeker eens naar haar video’s kijken. Ik heb het de laatste tijd wat laten hangen, maar nu ik je bezig heb gezien ben ik weer wat meer gemotiveerd ☺️ Ik zag dat je een nieuw werk van Timo in de keuken hebt hangen. Zo mooi en komt goed tot zijn recht in die ruimte. Schildert hij soms ook op verzoek? Zo grappig om Timo te zien beslissen welke jas je gaat nemen. Net zo’n fashion goeroe 🤣 Maar de blauwe jas heb je volgens mij niet zo vaak aan? Ik denk zelfs niet dat ik je al daarmee gezien heb. Haha, Tigra! Net een heel klein kind dat roept 🤣 Wat goed dat je ons je Dior lipstick op laat zien zowel binnen als buiten. Maakt een groot verschil telkens hoe het eruit ziet. Hallo! Ik kijk ook altijd naar u vlogs! 😊 Altijd fijn om wie je volgt in levende lijven te zien 😊 Weer een zalige vlog om naar te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben zeker niet altijd consistent genoeg met mijn workouts! Maar het motiveert mij dus ook als ik anderen zie sporten, dan denk ik: komaan, gij kunt dat ook :D
   Ja, soms voert hij een verzoek uit, maar het moet wel passen binnen zijn stijl natuurlijk. Onze muren zijn alleszins altijd aangekleed :-)
   Nee, dat is zo een tussenjas, niet heel warm voor de strenge winter, dus die haal ik niet vaak uit. Ik heb hem ook al ettelijke jaren, is nog van Talking French, toen ze nog een winkel hadden in Hasselt, dus al meer dan 7 jaar geleden!
   Jaaaa, u heb ik natuurlijk ook al eens ontmoet! En dan nog zo op den bots in Maasmechelen Village :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig