22 december 2022

Weekly vlog: chocoladebar & outlet beauty haul

Weekly vlog

Publiciteit: deze video bevat persproducten van Clarins. Na mijn ochtendelijke workout beloon ik mezelf met een hartige (en gezonde!) lunch. Maar uiteraard zijn er in deze vlog ook de nodige koffietjes en taartjes te zien :D We bezoeken trouwens de net geopende chocoladebar in Hasselt, woohoo! Zeker zo leuk: ik ben nog eens gaan outlet beautyshoppen, dus er zit een fijne haul in deze vlog. En in de laatste week voor Kerstmis schrijven we eindelijk onze kerst- en nieuwjaarskaartjes!


Disclaimer: dit artikel bevat persproducten. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Ik heb het charcoal honey masker van Origins ook (3 potjes). Ik kocht het in de Cosmetics Company Store in Maasmechelen Village en ik breng het altijd aan met een kwastje.

  Je gaf uitleg over het masker aan 2 vrouwen. Ik denk dat je toen in je element was! 🥳

  Ik heb recent een masker van Cent Pur Cent gekocht. Het is een masker met roze klei en ik denk dat het een goede vervanger is van een soortgelijk masker van Origins dat ik heb. Het is in elk geval gemakkelijk te verwijderen en dat vind ik toch wel een pluspunt bij kleimaskers.

  Daag! 🙋‍♀️

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat was echt zo! Ik ging in blogger modus en gaf met veel plezier de uitleg. Er staat ook gewoon zoveel, je weet niet altijd wat het product doet dus waarom niet hè, ze waren er mee geholpen en het was voor mij een kleine moeite om het even toe te lichten.
   Roze kleimaskers vind ik zelf ook altijd fijn! Goed om de poriën te zuiveren en je ziet ook gewoon direct het resultaat.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig