21 februari 2023

Natasha Denona My Dream Cheek Trio

Natasha Denona My Dream Cheek Trio

Natasha Denona bracht een tijdje geleden haar "droompaletjes" uit, een oogschaduw- en gezichtspalet met haar persoonlijke, perfecte kleurencombinatie. De oogschaduw was wat minder mijn ding, maar het gezichtspalet was absoluut een schot in de roos! Ik zette het op mijn verjaardagswishlist en mocht het palet tot mijn groot jolijt unboxen tijdens mijn verjaardagsbrunch.

Het Natasha Denona My Dream Cheek Trio is een drieluik voor je wangen: een cream blush, cream highlighterbasis en een poederhighlighter. De verpakking is vrij strak en stevig, maar wordt op het deksel afgewerkt met een aantal make-upspetters - dat geeft het wel een beetje die authentieke, persoonlijke touch.

Natasha Denona My Dream Cheek Trio
Natasha Denona My Dream Cheek Trio

De Cream Blush in de kleur Natasha is een mauve roze met neutrale ondertoon - het is een veelzijdig en dankbaar kleurtje dat erg mooi vertaalt op de wangen en je een gezonde blos geeft. De crème textuur is een nieuwe formule met een gelbasis die lang houdt en een zachtmatte finish heeft. Ik breng de blush aan met een kwast en kan hem dan erg gemakkelijk uitblenden en opbouwen. Hij laat geen strepen na en doet geen afbreuk aan mijn foundationbasis - eigenlijk set de cream blush als was het een gewone poederblush, maar dan net wat meer creamy. Ik vind de kleur in elk geval prachtig!

Natasha Denona My Dream Cheek Trio
Natasha Denona My Dream Cheek Trio

De Glow Cream Base is een universeel glowy nude kleurtje, eigenlijk legt het een soort van oplichtend laagje op je jukbeenderen. Het is een update van Natasha Denona's eerdere formules met hydraterende oliën en is flinterdun in zijn applicatie. Het kreeg een 3D geprint oppervlak dat ervoor moet zorgen dat je kwast het product optimaal opneemt. De Glow Cream Base is op zichzelf eerder subtiel, maar legt wel de juiste basis om de poederhighlighter optimaal te laten blinken. 

De Dream Glow Highlighter is als enige in het palet een poederproduct, maar bevat een gel-poederformule die de textuur verheft naar een superzachte en ultraglanzende samenstelling. De kleur is een neutraal champagne, opnieuw vrij universeel en niet te koel of te warm. Ik houd van de finish, je merkt de gelcomponent op als je de highlighter swatcht en dat maakt dat 'ie echt moeiteloos op de huid blijft hangen, zonder poedertextuur. Het resultaat is aanwezig, dit is een highlighter die zich niet verstopt, maar toch vrij zacht blijft. 

Natasha Denona My Dream Cheek Trio

Ik ben erg onder de indruk van dit palet - zowel op vlak van de kleuren als op vlak van de formules. De applicatie is supergemakkelijk, de laagjes bouwen licht en luchtig op en het eindresultaat is dat van een moderne blosje op de wangen met een glans om u te zeggen. Intussen kan ik mij volwaardig Natasha Denona-fan noemen - in het begin was ik niet meteen verkocht, maar naarmate ik meerdere paletjes kocht, merkte ik meer en meer hoe graag ik haar formules wel niet gebruik en hoe kwalitatief ze werkelijk zijn. Als dit trio op je radar staat en je kan het vinden (want vaak uitverkocht), zou ik zeggen: doen!

Natasha Denona My Dream Cheek Trio - 2,5g + 2,8g + 3,5g voor € 56,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

7 opmerkingen

 1. Ik kende dit merk nog niet, maar ziet er echt top uit! Zeker eens te bekijken dus :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze heeft echt mooie formules! Jammer dat het (nog) niet te koop is bij ons, maar via Cult Beauty heb ik al een paar dingen besteld.

   Verwijderen
 2. Echt een pareltje! Wat een prachtige foto's en zo een mooi resultaat! 🥰 Ik heb mezelf dan maar op de wachtlijst gezet 🤷‍♀️

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Glow Cream Base lijkt me heel bijzonder. Ik heb nog nooit van een product met dergelijke werking gehoord. Fijn dat je dit paletje kreeg voor je verjaardag 🥳

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Laatst kocht ik trouwens een nieuwe highlighter, nl. C-Pop van Smashbox. Jij zal het ook wel fijn vinden dat dat merk dit cultproduct nu verkoopt, hé 🙃 Wie weet komt C-Pop ooit in de Cosmetics Company Store te liggen 😀

   Verwijderen
  2. Ik denk dat er een stuk of twee, drie Becca cultproducten overgeheveld zijn naar Smashbox. C-Pop is daar een van en ik dacht ook hun undereye brightener of corrector of zoiets. Maar ik heb de mijne nog van toen Becca net aankondigde dat ze gingen stoppen en ik nog snel eentje heb ingeslagen :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig