10 februari 2023

Weekly vlog: kienen & Koreaanse streetfood

Weekly vlog

Jaaa, het is zover, in deze vlog gaan we gezellig kienen! We testen ook hippe Koreaanse streetfood (tteokbokki oftwel rijststicks in een pittig sausje), pal in Antwerpen. En dan werd ik aan het einde geveld door de griep, waardoor de vlog met enige vertraging online kwam - mijn excuses, maar ik had écht geen fut en heb alleen maar geslapen :-)


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

7 opmerkingen

 1. Wat balen dat je ziek werd! Maar daar voor heb je heerlijk genoten zo te zien! En ik ook weer van je vlog, altijd super gezellig om naar te kijken. Hopelijk voel je je al wat beter. Antwerpen vind ik altijd superdruk worden in de middag, wel heel gezellig daar. Ik moet altijd even bij Parfuma rondsnuffelen en bij Maison du Monde. Ik zie jullie altijd bij leuke eet en koffietentjes eten, ook in de vorige Antwerpen vlog. In die vorige vlog zag ik leuke boetiekjes en andere winkels voorbij komen dan dat ik heb gezien van Antwerpen. Wij komen altijd vanaf het station, lopend naar de Meir tot aan Parfuma en dan een paar zijstraten met winkels daar in die buurt.
  Een keer zijn we vanaf de Vlaamse Kaai gelopen, toen zag ik wel wat andere winkeltjes. Welke omgeving waren jullie dan in de vorige vlog van Antwerpen?
  Mooie highlighter en kleur bronzer heb je op. En is het het Lancome poeder geworden? Ongeveer 20 jaar geleden gebruikte ik ook een poeder van Lancome, in die tijd ook een hele goede. Ik heb in de afgelopen jaren best veel gewisseld van poeder. Clinique, Mac, It Cosmetics, allen waren wel heel fijn.
  Oh en geweldig om Tigra te zien genieten, super schattig <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We parkeren meestal aan de Oudevaartplaats, van daar zit je direct aan de Schuttershofstraat en kan je doorwandelen naar Parfuma. Achter Parfuma kan je richting het Henri Conscienceplein lopen, supergezellig om te zitten als het mooier weer is. En dan lopen wij meestal via Parfuma terug naar de Wilde Zee (buurt van de Schrijnwerkersstraat/Lombardenvest). Van daaruit kan je de Lombardenvest aflopen en kom je in de buurt van de Kammenstraat en door naar de Steenhouwersvest. Dan de Kloosterstraat door (veel leuke winkeltjes en horeca) tot aan het Zuid (buurt van de KSMKA). Misschien niet allemaal voor op een dag te doen, maar het biedt wat mogelijkheden :-)
   Ja, ik heb het Lancôme poeder gekocht! Ik had wel eens zin in iets nieuws en het voelde erg fijngemalen aan dus ik heb best hoge verwachtingen. Ik laat het zeker nog zien in een van de volgende vlogs!

   Verwijderen
  2. Oh dankjewel voor die Antwerpen route! Die ga ik eens even goed doornemen voor een volgende keer, ben benieuwd!

   Verwijderen
 2. Je gebruikte 3 maskertjes na elkaar. Dat is nog eens een pampersessie! 🙃 Weet je nog welke maskertjes dat waren? Ik hoor het graag van je!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jep, ik ging er helemaal voor :D
   Eerst Kiehl's Deep Pore Cleansing Mask, een kleimasker. Dan Oskia (zo een vloeibaar exfoliërend masker dat je even moet laten inwerken) en daarna het Estée Lauder ANR tissuemasker om af te sluiten.

   Verwijderen
 3. Het resultaat is er dan meestal ook, nadat je jezelf in de watten hebt gelegd. De make-up ziet er dan veel mooier uit. Gelukkig werd je val gebroken, want dat had inderdaad veel erger kunnen aflopen. Wat zei je: ‘Het was echt leuk?’ 🤣 Volgens mij is dat zakje snoep er vlug door gegaan tijdens het kienen van de zenuwen? 🤣 Mijn laatste kienavond zal wel een jaar of 35 geleden zijn ofzo. Ik wist niet dat zoiets nog bestond 😅 Je had toch bijna 1 rijtje vol zag ik op nummer 11 na. En bitterballen die horen daar uiteraard bij 😉 Haha, Tigra, hoe grappig! 🤣 Daar geniet ze wel van. Welke lipstick had je op toen je op weg was naar Les Mecs Peut-Être misschien? Soit, ik vind de kleur alleszins supermooi! 👌 Hoeveel weegt je handtas dan wel niet, als je alles bij hebt? 😅 Een nagelknipper? Vertrouw nooit op de weerapp 🤣. De lipstick die je op had naar Antwerpen is dat die Dolce & Gabbana? Die is ook keimooi! 👌 Ik was bang dat die te barbie roze zou zijn, maar deze valt best goed mee. Had je nu ook truitjes gekocht? Leuke kleurtjes precies. Welke maat heb je daarin? Hopelijk ben je niet te lang ziek geweest 😉 Ik vond deze weekly vlog echt weer toppie! 😍

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hèhè, dat kienen is echt nog heel populair! De zaal zat vol! Het was zo altijd net niet, maar het was vooral plezant. Het was voor mij ook al 20 jaar geleden, of misschien zelfs langer.
   Amai, jij hebt dat goed gezien! Dat was inderdaad Peut-Être :D
   Oh ik heb die tas nooit op de weegschaal gezet, maar laten we zeggen dat mijn armspieren altijd een goede workout krijgen, haha!
   Ja, de lipstick in Antwerpen was inderdaad die van D&G!
   Die kasjmier truitjes koop ik in S, die vallen goed op maat. Superzacht ook, maar de kleurtjes gaan er snel door, dus je moet een beetje geluk hebben om ze aan te treffen.
   Ik ben er bovenop hoor! Eindelijk :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig