12 maart 2023

Empties! Opgemaakt februari 2023

Opgemaakt

Februari was een kortere maand, maar ik ben er toch in geslaagd heel wat lege producten opzij te zetten. Enjoy!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Timo vond dat je een empties filmpje moest opnemen want de bak was vol 😀 Hij zit je achter de veren, haha. Hoe schattig trouwens dat hij ook enkele lege verpakkingen in de bak legde! Mannen en beauty 🥰

  Qua gezichtsmaskertjes heb ik weer inspiratie opgedaan 🤩

  Ik heb nog een mooi aantal van die maskertjes van Estée Lauder in voorraad. Ik kocht ze ooit in de parfumerie en ik ben er zuinig op.

  Het merk Kiehl's ga ik wat beter in de gaten houden, want ze hebben blijkbaar goede skincare 😀

  Ik wens je een fijne dag, Stamatia 👍

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, het moet zijn dat die bak écht vol zat!
   Er is dit weekend nog 20% korting bij Kiehl's, op de volledige site, dus dat is misschien wel een tip :-)

   Verwijderen
 2. Timo wil waarschijnlijk zijn empties in de video zien voorbijkomen? 😅 Wel grappig! Peter gebruikt ook de aftershave balsem en eau de parfum Sauvage van Dior. Nog steeds mijn persoonlijke nr. 1 geur voor heren. Oei, hij zal dan toch nog heel eventjes moeten wachten 😉 En het Cool Water van Davidoff is ook op! Wat een pech voor hem! Ik had de adventskalender van Kiehl’s nog eens in december 2021 gekocht. En vorig jaar heb ik gekozen voor die van l’Occitane, maar die viel mij een beetje tegen. Er zat maar 1 full size product in, nl. een handcrème. Le lift pro en N°1 van Chanel lijken mij wel heel erg goed, behalve dat prijskaartje 😱🙃 Wel heel fijn dat je staaltjes mocht uitproberen 😉 Wat goed nieuws dat je een vervanger voor de setting spray van UD hebt gevonden. Ook handig dat je het klein formaat van CT opnieuw kan vullen. Geen UD setting spray meer voor jou?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hèhè, hij kent het systeem van de empties nu natuurlijk :-)
   De adventskalender van Kiehl's was wel fijn, maar ook weinig fullsize producten. Dus voor mij niet echt iets om opnieuw te kopen. Ben nog altijd het meest blij met die van Cult Beauty, maar vond hem dit jaar wat te duur uitvallen.
   Ik heb nu nog eentje van UD in gebruik hoor! Ik zou die zeker opnieuw kopen, maar gewoon fijn om weten dat die van CT ook heel goed werkt. Aangezien UD moeilijker te krijgen is tegenwoordig...

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig