13 maart 2023

InstaLoves februari 2023


Een kortere InstaLoves deze keer! Niet enkel omdat februari net wat korter is dan de andere maanden, maar vooral omdat ik nagenoeg de helft van de maand ziek was. Eerst kreeg ik de griep - de echte griep, waarbij ik een ganse week uitgeput in bed heb gelegen. Zelfs toen ik de week nadien terug aan het werk ging, was ik nog niet helemaal op m'n effen en lag ik 's avonds KO in mijn bed. Nog eens een week later liep ik een of andere luchtwegeninfectie op en hoestte ik mezelf 's nachts wakker. 

Dat ik erin geslaagd ben om nog foto's buiten mijn ziekenbed te trekken, is dus een wonder, lol. 


Begin februari trokken we naar Antwerpen voor een viral streetfood - ja, zo zot zijn we wel, haha. Ik had ergens gelezen over het bestaan van tteokbokki en hoe er in Antwerpen een shop was waar je deze Koreaanse snack kon kopen. Erg populair en zo bevonden we ons tussen heel wat jonge mensen in de rij bij Bokki. 


Tteokbokki is een rijstsnack in een spicy saus, afgewerkt met gesmolten kaas. Wij gingen voor de 'sweet' afwerking, die op zich ook al spicy was. Ik durf dus niet denken aan hoe spicy de andere twee varianten zijn... Ik vond het ook leuk dat je er kon kiezen tussen een aantal speciale drankjes - mijn guava limonade was zoet, maar lekker! Als foodie vond ik het super om tteokbokki te proeven - het is lekker, hartig en zeker geschikt als warme snack op een koude dag. Maar het is ook vooral een hip en trendy gerechtje dat erg populair is bij de TikTok-generatie. Leuk voor een keertje dus, maar niet per se een wekelijkse must!


In Antwerpen loop ik ook altijd graag binnen bij H&M Home. Het is geen aparte shop, maar zit achteraan de gewone H&M op de Meir. Ze hebben er altijd leuke accessoires en zeker de marmeren stukken hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het platte plateautje staat bij ons in de berging en gebruiken we als onderleggen voor onze handzeep. 

Bij Philip's Biscuits was de etalage superleuk ingericht voor valentijn! Ik nam een mengeling koekjes mee voor bij de thee.


Aan deze thuiswerkcollega heb ik ook niets... :D Ze houdt mij vooral gezelschap, maar dan op haar eigen voorwaarden. Samen lunchen is ook een probleem, hahaha.


Nog een keertje Antwerpen! Ik zag op Instagram de nieuwe lentecollectie van Chanel, maar het was mij niet duidelijk of deze ook naar België zou komen. De Chanel Beauty boetiek in Antwerpen kon mij gelukkig wel wat wijzer maken!


Het beloofde een supermooie dag te worden - in het begin had ik mijn twijfels, maar ineens verscheen de zon en dat was héérlijk! Het gevoel in de stad was zo fijn, iedereen genoot van een terrasje, struinde over de zaterdagmarkt, ... ik kon de lente bijna proeven!

's Avonds hadden we samen met de vrienden een reservatie bij Black Smoke, een barbecuerestaurant in Amerikaanse stijl. Jaren geleden waren we er nog al eens geweest en ook deze keer vond ik het vlees erg lekker. Het dessert viel mij een beetje tegen, de profiterole was niet erg bijzonder en ik vond het soezendeeg eerder wat broodachtig smaken. Ik heb al betere desserts gegeten!


De grote kuis zit er ook alweer op! We zijn dit jaar vroeg genoeg aan de slag gegaan, met het idee volop te kunnen genieten eens de lente echt zou aanbreken. Ik haat poetsen, maar ik houd wel van opruimen en organiseren en het gevoel van een spik en span huis is wel erg fijn - achteraf, bedoel ik dan :-)

We hebben meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om goed op te ruimen en dingen die we al lang niet meer gebruikten, te doneren. Ik kreeg trouwens heel wat vragen over de rekjes in onze berging: die zijn van Ikea, maar echt al járen oud, dus geen idee of ze nog worden verkocht. Ze zijn wel handig: een goede hoogte en we konden het formaat van de lades zelf kiezen, dus sommige lades zijn wat dieper en bevatten grotere producten dan andere. 


Tegenwoordig hebben we wel eens publiek :D Wij kijken naar de TV, Tigra kijkt naar ons. Haha! Of het comfortabel ligt, moet je aan haar vragen...

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. De houding van Tigra op de laatste foto lijkt me niet erg comfortabel, want haar hoofdje heeft amper steun, haha. Dieren kunnen toch grappig zijn, hé? Ze zal bij zichzelf gedacht hebben 'Waarom gemakkelijk als het ook moeilijk kan?' 😀🥰

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Katten hebben wel vaker posities die niet echt comfortabel lijken, maar gelukkig ligt ze wel altijd goed :D
   Zij denkt: ik lig waar ik wil, nèh! :D

   Verwijderen
 2. Als je tegenwoordig de griep krijgt ga je het inderdaad geweten hebben 😟 Hier ook 1 week volledig uitgeteld geweest, maar dan van covid. We hebben echt dringend zon nodig! Het duurt nu wel echt heel erg lang, pff! Jullie hebben wel goed gebruik gemaakt van het slechte weer om het huis weer spic en span te krijgen 😉 Achteraf heb je wel weer een blij en gelukkig gevoel 👍😍 Haha Tigra ... Ze wilde je graag eens langs een andere invalshoek bekijken zeker 😂

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pfff, ik wil dit jaar dus niet meer ziek zijn, hè! En gewoon lekker veel zon :-)
   Maar inderdaad, we hebben het huis op orde gekregen, dat was echt een fijn gevoel eens het klaar was. Nu nog het terras schrobben...

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig