11 maart 2023

Gucci Blush de Beauté in Radiant Pink

Gucci Blush de Beauté in Radiant Pink

Sommige mensen kopen op vakantie een koelkastmagneet als souvenir, ik koop luxemake-up, haha. Na elke citytrip waar ik een Sephora kan vinden, keer ik terug naar huis met een nieuw pareltje voor mijn collectie. Dat was met deze Gucci blush niet anders!

Can we have a moment? Want deze verpakking is toch gewoon to die for! Dit compact is simpelweg té schattig, zeker met de vintage feel, de gouden accenten, het pastelroze emaille en de sterretjes bovenop het deksel. Dit is een kleine schat in mijn make-upcollectie en ik blijf verliefd - so pretty

Gucci Blush de Beauté in Radiant Pink
Gucci Blush de Beauté in Radiant Pink

Ik was al fan van het Gucci Poudre de Beauté Eclat Soleil Bronzing Powder en het Gucci Poudre De Beauté Mat Naturel Beauty Setting Powder, dus ik was bijzonder enthousiast om de kleurtjes van het Gucci Blush de Beauté te spotten. Uit de zes beschikbare kleurtjes ging ik - uiteraard - voor 03 Radiant Pink, een fris en vol roze dat mijn wangen van een lenteblos voorziet. In tegenstelling tot de bronzer en het setting poeder, is deze blush wel niet navulbaar. Een beetje jammer wel, want de verpakking is kwalitatief en zou zeker een langer leven beschoren kunnen zijn. Mind you, ik heb de refills voor de bronzer en het setting poeder na al die tijd nog steeds nergens gespot, ik vraag me af of ze überhaupt te koop zijn of dat dit een soort van greenwashing poging is van Gucci...

Gucci Blush de Beauté in Radiant Pink
Gucci Blush de Beauté in Radiant Pink
Gucci Blush de Beauté in Radiant Pink

De Blush de Beauté heeft een erg aangename formule, een zacht poeder dat best goed gepigmenteerd is en verrijkt werd met verzachtende wassen. De kleur is intens, maar kan je mits een beetje doseren op de kwast, ook héél licht en luchtig aanbrengen. Het poeder blendt ook naadloos met de huid, als een tweede huideffect en biedt een beetje verzorging aan dankzij de infusie van karitéboter, hyaluronzuur en zwarte rozenolie. 

De finish is een mix van mat en glowy - er is geen echte glans of shimmer te bespeuren, maar je krijgt wel een gezonde kleur die niet supermat is. Ik ben dol op de kleur, de finish én de applicatie. Ik houd ervan dat ik weinig moeite moet doen om toch een goede blos te creëeren, dus ik ben zeker fan van de pigmentatie in deze blush. De kleur Rosy Beige staat intussen ook al op mijn wishlist, dus wie weet, krijgt deze Radiant Pink ooit wel extra gezelschap!

Gucci Blush de Beauté - 5,5g voor € 56,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Een koelkastmagneet, lol 🥳

  Ik heb deze blush enkele maanden geleden al gekocht (ook in de kleur Radiant Pink), maar ik keek toch nog uit naar je review, haha. Precies de omgekeerde wereld 🙃

  Zelf twijfelde ik lang tussen deze en Rosy Beige, want die laatste leek me mooi voor tijdens de koudere maanden. Misschien koop ik hem ooit.

  Saskia xx 👋

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hèhè, ik ben er dan toch nog geraakt met de review! De kleur is helemaal mijn ding, maar inderdaad, die Rosy Beige was ook prachtig! Dat is voor mijn volgende citytrip :D

   Verwijderen
 2. Super mooi doosje en het blosje is fris, zacht en mooi van kleur! Super mooi en past perfect met je lipkleur! 🥰👌

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het doosje is echt een pareltje! Maar het is natuurlijk vooral de inhoud die telt, dus daar ben ik ook erg blij mee.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig