17 maart 2023

Oskia Liquid Mask Lactic Acid Micro-Peel

Oskia Liquid Mask Lactic Acid Micro-Peel

Een van mijn huidige wekelijkse maskertjes is dit Oskia Liquid Mask! Ik ben al langer fan van Oskia, in het bijzonder voor hun Renaissance lijn, die mijn favoriete cleanser en een geweldig masker in balsemtextuur omvat. 

Ik was dus erg in mijn nopjes om dit Oskia Liquid Mask te testen - weer eentje uit een van mijn vorige Cult Beauty Advent Calendars trouwens! - kwestie van met hoge verwachtingen te starten, lol. Oskia is high end skincare en heeft een very cleane, esthetische look. Een klein beetje dat apothekersgevoel, maar dan in witte verpakkingen. En dat werkt wel!

Het Liquid Mask is een Lactic Acid Micro-Peel, oftewel een exfoliërend masker met 10% melkzuur, hyaluronzuur, niacinamide, vitamines en anti-oxidanten om de textuur en conditie van de huid te verhelderen en verbeteren. Voor mijn gemengde huid met een ietwat grove textuur en zichtbare poriën op de wangen, is dit een toppertje. Het is trouwens niet enkel geschikt voor het gezicht, maar ook voor nek, décolleté en handen!

Oskia Liquid Mask Lactic Acid Micro-Peel

Het masker is in feite een supervloeibaar, waterig product met een rozige tint. Je brengt het aan met behulp van het pipet, verspreidt het met je vingers en laat het dan even inwerken. Het is bijna niet zichtbaar op de huid, het waterige goedje trekt vrij snel in en exfolieert dan de dode huidcellen. Bedoeling is dat je deze 's avonds gebruikt, en laat inwerken en volgt met je gewone skincare. Op die manier werkt het masker een ganse nacht verder. Voor een intensief vluggertje en ook voor de meer gevoelige huid kan je het eventueel ook tien minuutjes zo laten inwerken, afspoelen en dan pas de skincare aanbrengen. 

Voor mij past het Liquid Mask perfect in mijn wekelijks maskertjestrio: een zuiverend kleimasker, dit exfoliërend Liquid Mask en tot slot een hydraterend masker of een tissuemasker. Voor een grondig resultaat kan je het Liquid Mask trouwens twee à drie keer per week gebruiken, om de werking ervan te optimaliseren. Ik houd wel van het gebruiksgemak en ook van het resultaat dus ik ben erg blij dat ik deze kon proberen, maar... ik neig toch eerder naar het Oskia Renaissance Mask. Het Renaissance Mask is balsemachtig en zalig spa-like, mét supergoed resultaat énnnn... het formaat is groter dus de prijs per ml is dan ineens een kléin beetje vriendelijker.

Oskia Liquid Mask - 30 ml voor € 82,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

  1. Makkelijk en praktisch is deze wel, maar een spa-like behandeling en een groter formaat daar zeggen we uiteraard ook zeker geen nee tegen. Mijn huid heeft alsmaar meer hydratatie nodig en al helemaal met dit weer 😆 Maar ik klaag zeker niet 😉😘

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Blijven smeren - en ook blijven drinken is de boodschap als het warm is!

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig