20 maart 2023

Weekly vlog: grote kuis, lentekriebels & leuke cadeautjes

Weekly vlog

Het laatste deel grote kuis, hoera! Ik vond trouwens enkele handige huishoudspulletjes, hèhè. We doen overal inspiratie op voor de lente én ik kocht een erg leuk verjaardagscadeautje voor mijn bestie.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

11 opmerkingen

 1. Hoi Stamatia!

  Ik wil je even laten weten dat de PowerFoil maskertjes van Estée Lauder momenteel te koop zijn in de Cosmetics Company Store in Maasmechelen Village. Ik heb daarstraks nog 8 doosjes geteld in het schap. Ik zeg je dit omdat ik weet hoe fijn je die maskertjes vindt. Je zei in je laatste opgemaakt filmpje dat ze goud waard zijn 😀Hopelijk heb je iets aan mijn tip! Veel plezier als je naar Maasmechelen zou gaan 🥰

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, dat is goed nieuws! Geen idee of er snel geraak, maar wie weet :D Ze zijn inderdaad goud waard op dit moment, haha!

   Verwijderen
 2. Wat een gezelligheid in jou vlogs altijd en een heerlijkheid aan eten overal daar! Zo leuk om te zien dat Timo je mee helpt in het huishouden, heel fijn en gezellig om te zien. Ik dacht ik ga vroeg beginnen met de grote kuis maar ik ben nog helemaal niet klaar. Soms geen zin en druk met andere dingen maar hopelijk zijn wij ook klaar voordat het mooie weer gaat beginnen. Al je make up looks zagen er heel mooi uit. En wat een super leuk cadeau voor je vriendin zo'n luxe lipstick, heel speciaal.

  Oh ik had ondertussen de eye primer van MAC gekocht want ja je weet hoe ik over de Too Faced denk nu... maar van MAC is absoluut geen aanrader. Ik weet het niet meer...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Snap ik helemaal! Soms gaat het gewoon wat trager, je wilt ook wel eens iets anders doen dan alleen maar kuisen. Maar voorlopig heb je nog tijd, de regen blijft nog even aan precies :-)
   Ze was er blij mee! Ik had het al jaren op mijn lijst gezet om als cadeau te kopen, en dat is zoiets dat je minder snel voor jezelf koopt maar daarom net perfect geschikt voor een verjaardag!

   Ik heb de trechter (het bovenste stukje) verwijdert en nu kan ik tenminste vlot de Too Faced primer uit de verpakking halen. Het gaat wellicht wat sneller uitdrogen nu, maar ik kan er tenminste aan! En dan eens zoeken naar een deftig alternatief, want dit is geen doen meer.

   Verwijderen
  2. Oh dan ga ik dat ook eens proberen, bedankt voor de tip! Ik vrees dat er geen ander alternatief voor deze primer bestaat haha.

   Verwijderen
  3. Nou wat een super idee van jou!! Ik heb zojuist dat trechtertje verwijderd en jeetje wat zit er nog veel product in! Ik dacht dat hij bijna op was maar nu is hij weer net als nieuw, geweldig goed van jou! A Big Thank You!!!

   Verwijderen
  4. Ja, er zit dus echt nog meer in hè! En je haalt dat er totaal niet uit zolang dat trechtertje er nog op zit. Geniet ervan :D

   Verwijderen
 3. Welke lipstick had je in het begin op? Die kleur past zo mooi bij je oogschaduwkleurtjes. Mooi boeketje bloemen trouwens 😉 Welke vind je de beste? Dettol of Destop? Dan moet ik dat poeder voor de vaatwasser te reinigen ook eens uitproberen. Ik neem meestal het flesje. En zo enthousiast om de grote kuis te doen 🤣 Hoe valt je elektrische dweil mee? Wat zijn de voordelen hiervan? En gaat het vlugger? Het getint serum van Chanel heeft ook een mooi prijskaartje 🤭🤨 Zou je dit zelf kopen? Hoe handig dat rekje voor al je deksels 😉 Zo praktisch 👍 De verpakking voor een lipstick was al een verrassing op zich 🤣 Hopelijk was het dat ook en was ze er heel blij mee 😉

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die lipstick van in het begin is er eentje van Lancôme, L'Absolu Mademoiselle, een beetje meer balmy en glossy. Kleur is 0605 Independent Woman (denk een limited edition, was van een collectie met Chiara Ferragni).
   Oeh, ik denk dat ik voor de wasmachine geen verschil merk tussen de twee. Ik kap dat direct in het machine, en was nadien telkens proper.
   Die elektrische dweil is handig! Is vooral dat je zelf niet de hele tijd de dweil moet nat maken en uitwringen, dat systeem geeft het water heel geleidelijk af én verbruikt ook veel minder water dan manueel met een ganse emmer.
   Dat serum van Chanel was wel goed spul en ik zou het ook kopen, maar dan wel met een kortingsactie. Dan nog een rib uit mijn lijf!
   Jaaa, mijn vriendin was erg blij met de lipstick, hij is ook heel kwalitatief en gepigmenteerd, dus het was een goede keuze!

   Verwijderen
 4. Ik had niet zo lang geleden een staaltje van Chanel Le Lift Pro Crème Volume geprobeerd, wat een geweldig spul 😮, behalve de prijs €169,90 😲😆 Ze strijkt diepere rimpels glad en is geschikt voor iedere huid. Je krijgt er een vollere huid van. Er is ook een oogcrème deze lijn beschikbaar. Wel voor een flink bedrag van €87,90 😆

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wauw, dan is die crème dus even effectief als het serum! Mja... ik heb niet naar de prijs durven kijken, ik had me al aan zoiets verwacht. Verdorie hè, die staaltjes geven dan zoveel goeds mee en dan wil je natuurlijk de fullsize :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig