6 juli 2023

Weekly vlog: everyday juwelen, Grieks eten & nieuwe beauty

Weekly vlog

Publiciteit: gekregen persproducten van Kiehl's. Weer een lange vlog met dubbele weekends! Ik toon jullie mijn favoriete everyday juwelen, we gaan lekker Grieks eten (en ook ontbijten!) met de vrienden en er is heel wat nieuwe (outlet)beauty te ontdekken. 


Disclaimer: dit artikel bevat persproducten. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Je wilde misschien opnieuw een review schrijven over de Double Wear foundation? 🤭 Ik hou ook ontzettend veel van serums. Je kan verschillende serums in je dag- en nachtcrème toevoegen naargelang je behoeften. Echt heel leuk dat je deze in fullsize kreeg 👍 Niet te veel last van vet haar door al de olie/crème’kes? Haha, de korting was niet genoeg 🤣 👍 Je hebt ze misschien later toch nog met een hogere korting gekocht? Zou lachen zijn moest je daar gewoon eens in bijten zoals Timo zei 🤣 Zou toch eens leuk zijn 👍 De volgende keer laat je Timo dat doen 😜 🤭 Ik ga misschien zondag of volgende week naar de Outlet voor het Tom Ford Eye Color Quad 🤞 Welke lipkleur droeg je op dat moment? Persoonlijk vind ik je Tom Ford zonnebril nog de allermooiste. Ik kan ook niet meer zo goed tegen veel en fel geluid. Zijn de sokken niet achterin of onder het machine beland? Heeft Tigra ze niet ergens verstopt? 🤣 Je weet maar nooit! Bij online bestellingen kijk ik meestal eerst of je voor retourzendingen moet betalen. Ik betaal geen €5 aan iets waar ik niets aan heb. Ik ben ook fan van de Bronze Goddess Modern Mercury en dat is allemaal weer uw fout 🤣 Krijgen wij nog eens informatie/werking/bevindingen van je dweilapparaat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, echt ik was dat gewoon vergeten dat ik daar al over geschreven had!
   Nee, ik ben nogal spaarzaam met dingen in mijn haar te smeren - zo van die stylingcrèmes neem ik maar een nootje van en van het haarserum maar een paar druppels.
   Toi toi voor het Tom Ford palet :D
   Op mijn lippen heb ik die liquid lipstick van Dolce & Gabbana, Natural. Maar het lippotlood eronder is van Givenchy Rose Mutin en dat geeft een lichtere basis dus het eindresultaat met de lipstick erover is ook wat lichter roze.
   Geen idee waar die sokken heen zijn! Ik heb gekeken in de filter en tussen het rubber aan de deur, maar niets te zien. Tigra is niet zo een sokkendief, dus ik zou het echt niet weten, haha.
   Ik had dat bij deze bestelling dus over het hoofd gezien, en ik was eigenlijk wel verbaasd dat ik moest betalen om de broek terug te sturen. Maar bon, ik heb uiteindelijk wel mijn geld (minus die 5 euro) teruggekregen, dus ik heb mijn les geleerd.
   Oh ja, ik zal in de komende vlogs eens wat meer ingaan op het dweilapparaat - ik vind het een tof ding!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig