15 juli 2023

Weekly vlog: kapster, dagje shoppen & The Weeknd concert

Weekly vlog

Een volledige weekly vlog deze keer, met een bezoekje aan de kapster, een dagje uit naar Roermond en het concert van The Weeknd in Brussel!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Door drukte en vakantie heb ik een paar vlogs van je gemist...dus ik heb nog wat in te halen zie ik haha, gezellig...zoals ook deze weer! Wat doen jullie toch altijd leuke dingen & uitstapjes samen. Ik dacht die groene jurk staat je mooi... maar die zwarte is helemaal top, heel chique! Ik vind je haarkleur wel mooi geworden. De toner gaat er ook wel weer snel uit, dat vindt ik dan altijd weer jammer bij mezelf.
  Ik zie dat jullie de Dyson "airco" hebben staan...is die fijn?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, gewoon kijken op je eigen tempo :D
   De zwarte jurk vond ik inderdaad ook iets chique hebben, dus blij met mijn keuze!
   Ja, de toner blijft ook bij mij een wasbeurt of twee, zoiets?
   Enkele zomers geleden was het erg warm en zochten wij een ventilator (alles uitverkocht, uiteraard, haha). Toen hebben wij die Dyson ventilator gekocht, al is dat misschien niet het juiste woord, want er zit ook een aspect luchtzuivering aan. We zijn er wel erg tevreden van, je kan de intensiteit aanpassen en ook op een nachtstand zetten, met een timer dat hij uitvalt binnen een half uur of zo, zodat je in slaap kan vallen. Het is wellicht niet zo intens als een echte airco, maar voor ons werkt dit wel!

   Verwijderen
 2. Ja haha ik heb nog heel wat tegoed, super leuk!
  Een toner hoort er eigenlijk een aantal wasbeurten in te blijven en dan langzaam aan te vervagen.
  Bedankt voor de uitleg over de Dyson ventilator/luchtzuiveraar. Ik heb 'm een keer gevoeld bij een Dyson stand en het voelde heerlijk koel aan. Vreemd, want sommige mensen beweren dat 'ie helemaal niet koelt, alleen de lucht zuiverd. Nouja ik ga 'm in mijn achterhoofd houden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind toch ook dat de lucht koel aanvoelt! Ik gebruik hem ook als het warm is en ik wil sporten, om mijzelf af te koelen :D

   Verwijderen
 3. Ik heb het spiegeltje van Chanel ook gekocht. Wel jammer genoeg niet in de kleur ballerina, maar in het zwart. Dat was de enige nog die ze nog hadden 🤨 Waar zaten jullie dat fris rood drankje te drinken in Hasselt? Zag er goed uit 😉 De l’Occitane handzeep die bijna dubbel zo duur is geworden is erover! 😱 Het zwarte jurkje is wel heel mooi! Hopelijk ga je het binnenkort nu eindelijk kunnen dragen 😉 Ik ga zeker eens kijken naar je sportprogramma’s. Ik probeer meestal 2x30 min te fietsen per week aan een hoog tempo en soms doe ik nog enkele oefeningen erna naargelang ik nog zin en tijd heb. Ik wil zeker en vast een sportprogramma eens uitproberen 😉 Zo jammer van je eyeliner. En al helemaal als het een nieuwe was. Lang leve de back-ups ☺️ Ja dat rokje van je heeft al heel wat afgezien met al die vlekken die je erop maakt 🤭 Wat een mooie afsluiter 'The Weeknd'! 👍

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, de kleuren gingen hard hè. Ben er wel erg blij mee, handig ook gewoon.
   Dat drankje is bij La Bottega! Die hebben nog goede homemade ice tea en limonade.
   Vroeger was een duopak van de L'Occitane zeep iets van een 17 euro in de outlet. De laatste keer volgens mij iets van een 23-24 euro voor een duopak? En nu eigenlijk dubbel zoveel als eerst. Dus ik was niet zo gelukkig!
   Ach, die eyeliner was echt stom van mij, maar gelukkig had ik er nog een op overschot.
   Ik denk dat AL mijn plissé rokken al vlekken hebben gehad, hahaha!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig