26 juli 2023

Weekly vlog: vlaaipralines, Japanse foodbar & mijn droom plisséjas!

Weekly vlog

Het foodgehalte is weer hoog in de vlog, haha. We testen vlaaipralines uit, gaan naar een hele fijne barbecue, maken superlekkere homemade burgers, bezoeken een van mijn 'to visit' adresjes (een Japanse foodbar in Antwerpen!) én ik scoor mijn droom plisséjas!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Als wij al eens bij Kingkongcoffee zijn dan worden wij spontaan aangetrokken door het roze tafeltje. Hoe zou dat toch komen? 😉 Die vlaaipralines van Boon zijn wel heel origineel vind ik 👍 En je alweer eens even flink pijn gedaan 🤭 Af en toe ben je toch een sukkeltje precies éh 🤣 En je hebt het niet van vreemden 🤣 En dit jaar heel wat koopjes in de solden geshopt? 😉 Je hamburgers zagen er echt wel heel erg goed uit 👍 Tigra haar water zal beter smaken uit een kristal glas zeker 🤣 Toch wel heel leuk die Rituals in de Outlet Maasmechelen éh 😉 Is er ook eentje in Roermond? Je hebt dan uiteindelijk toch de jas in de Sandro winkel gekocht 👍 Wel echt helemaal iets voor jou éh! Alvast heel veel plezier met je aankopen! En je broek? En Timo?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat tafeltje valt gewoon goed op tussen de andere tafeltjes, haha!
   Die vlaaipralines vond ik nog een goed idee om cadeau te geven. Maar de gewone pralines van Boon vind ik beter (daar zit trouwens ook een smurfentaartpraline tussen, dus je moet niet per se die vlaaipralines kopen voor dezelfde smaak).
   Eigenlijk heel braaf geweest in de solden! Ik had al schoenen gekocht vóór de solden, haha!
   Ze is dat nu precies gewend dat we voor haar een glas uitschenken, dus ze komt naar ons gelopen met de verwachting dat er een extra glas staat. Als ze maar genoeg drinkt, dat is het belangrijkste.
   Jaaa, die Rituals outlet was echt fijn! Er is volgens mij geen in Roermond, volgende keer eens kijken.
   De jas heb ik al veel kunnen gebruiken, trouwens!

   Verwijderen
 2. Die vlaaipralines zijn leuk bedacht!

  Ik ben ook al in de Rituals winkel in Maasmechelen Village geweest. Ik kocht er een douchefoam en een body mist 🥰

  Tigra drinkt water in stijl 👌

  Groetjessss 👋

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is echt wel leuk om cadeau te geven. Ik vind de gewone pralines beter (meer smaakjes en wellicht ook goedkoper in verhouding), maar dit wilde ik toch eens proberen.
   Leuke winkel hè! Ik houd wel van Rituals, dus ik ben heel blij met die winkel in de outlet.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig