21 september 2023

Londen travel vlog: Harry Potter Studio Tour & afternoon tea bij Sketch!

London Travel Vlog

Op avontuur naar Londen! Ik mocht een van mijn bucketlist items afvinken, want we bezochten de Harry Potter Studio Tour en dat stelde niet teleur. Ennn we gingen voor een fancy afternoon tea langs bij Sketch - The Gallery is niet meer in het roze ingericht, maar de afternoon tea was nog steeds erg lekker!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

5 opmerkingen

 1. Leuk zeg! Wij gaan binnen een maandje ook naar Londen. Nu al keuzestress over wat we deze keer gaan doen. ;-) Vraagje: welke tas heb jij mee waar je camera ook in kan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh, dan heb je nog iets leuks om naar uit te kijken! Veel te veel om te doen, ik zou eigenlijk al terug moeten om mijn lijst met nieuwe adresjes af te vinken, haha.
   Ik had die YSL Small Loulou mee - daar kan verrassend veel in, inclusief mijn vlogcamera. Wel geen hele dikke portefeuille, had een kleine kaarthouder mee en een extra pochette voor kleingeld. En die tas kon ik ook heel gemakkelijk op de schouder of crossbody dragen.

   Verwijderen
 2. Zo leuk!! Ik wil dolgraag nog eens naar Londen! Ben er zelf nog maar 1x geweestt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor de Brexit ben ik al heel wat keren geweest, soms ook gewoon een dag op en af - heel vroeg vertrekken en tegen de avond weer terug. Maar daar ben ik wat te oud voor geworden, haha, dat is echt een aanslag op je lichaam.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig