30 april 2024

Weekly vlog: Timo is jarig, mijn Chanel story & klusjesdag

Weekly vlog

Op veler verzoek deel ik in deze vlog 'mijn' Chanel story - ik kan het nog steeds niet geloven, maar jullie waren minstens even enthousiast en dus deel ik graag mijn geluksmomentje. Timo is jarig en dat vieren we dubbel, we gaan nadien ook nog eens eten met vrienden in een mooi restaurant. En omdat er nu eenmaal balans moet zijn, werk ik mij de dag nadien te pletter aan mijn lijstje vol klusjes, haha.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Gefeliciteerd met je aankoop van deze super mooie vintage Chanel tas! Wat een feestje, GENIET ervan!! Oh en wat een heerlijk eten zie ik weer voorbij komen, jullie hebben goede restaurantjes in de buurt. Je haar ziet er heel mooi glanzend en gezond uit na de olie behandeling. En het moet nu toch wel een keertje klaar zijn met de winterjassen en enkellaarsjes he!? Jaja dat bakpapier werkt super goed ;-) Mijn MAC eyeprimer was aan vervanging toe. Ik dacht laat ik die van Morphe een keer proberen, nou dat was 10x niks voor mij, die liet een droge plamuur laag achter bij mij. Dus...weer die van MAC gekocht :-)
  Hopelijk heb je heerlijk van je verlof kunnen genieten🌞

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!! Aan horeca geen gebrek, ik heb per stad een lijstje met adresjes die ik tegenkom, dus er valt altijd wel wat te ontdekken op dat vlak haha.
   Ik probeer nu enkele keren per week wat olie in mijn haar te doen, al is het maar enkele druppels op de puntjes.
   Ik had deze week verlof gepland, maar ben nog op de zon aan het wachten... Mijn zomerjurkjes ook, hahaha! Maar wel al kunnen genieten, gewoon thuis zijn en geen deadlines, heerlijk!
   Die truc met het bakpapier was dus compleet voor mij, zalig - de opkuis achteraf ging ineens heel wat sneller, haha.

   Verwijderen
 2. Wat een fijne Chanel story, ik word er zelf blij van!! :-)
  Die tip op het einde met het bakpapier, love it! Bedankt om te delen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh merci! Ik ben blij dat mijn enthousiasme voelbaar was :-)
   Echt handig dat! Zoveel minder opkuiswerk, haha.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig