20 april 2024

Weekly vlog: mijn skincare routine & LED masker review!

Weekly vlog

Een vlog vol skincare! Ik laat jullie mijn ochtend- en avondroutine zien en vertel na drie maanden wat ik van mijn Theraface LED masker vind. Maar het is niet alleen maar skincare: we gaan voor de derde keer op rij kijken naar de bloesems in de Japanse Tuin (intussen is het kersenbloesemseizoen alweer voorbij!), ontvangen vrienden op het terras (een van die zeldzame dagen met zon, haha), ik scoor comfy sandalen, spot een prachtige zetel (wishlisted!) en we gaan zondags lunchen bij Le Pain Quotidien.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig