6 april 2010

CATRICE ULTIMATE NAIL LACQUER 170 I SCREAM PEACH!

Catrice heeft sinds kort een heel nieuw assortiment aan lakjes. Ik stond vandaag in mijn lokale Kruidvat en kon niet weerstaan aan dit kleurtje. Waarschijnlijk had het lenteweer er wat mee te maken, maar goed, voor 2,49 Euro krijg je wel waar voor je geld. Er zit 10 ml in het flesje, ruim voldoende om de zomer mee door te komen!


Het flesje zelf is heel eenvoudig, zwarte dop, glazen flesje, de naam erop geprint. Nice! De dop is wel niet heel robuust en het totale flesje is niet zo zwaar als een OPI- of Dior-flesje, maar dat hoeft ook helemaal niet.

De kleur I Scream Peach! is een felle koraakleurige nagelak, met een roze toets. Het is net geen neonkleurtje, dus ja, "I Scream" is wel de gepaste naam :-)Ultimate colour, ultimate gloss, ultimate coverage

Ultimate colour: de kleur op je nagel is wel degelijk die in het flesje, dus wat dat betreft zijn ze geslaagd.
Ultimate gloss: mwaah. Geen extreme glans te zien. Gewoon, nagellak.
Ultimate coverage: een laagje is toch niet genoeg, dan heb je wel een zekere dekking, maar nog vrij veel strepen. Twee laagjes is zeker vereist, misschien zelfs drie.

Ik heb twee laagjes gebruikt, een laagje OPI Top Coat en de Herôme Rapid Nail Dry spray. Voorlopig heb ik nog geen deukjes of krassen, dus wat mij betreft droogt deze nagellak vrij snel.

Do I like it? Yes! Zeker voor de prijs! Je krijgt een deftige hoeveelheid nagellak, je kan kiezen uit enorm veel kleurtjes (behalve als ze uitverkocht zijn, zoals de Sold Out Forever, die dupe voor Chanel Jade, grrrmmbll) en het is volgens mij ideaal om eens te testen of je een kleurtje bij je vindt passen, in plaats van meteen het dure spul te kopen.
Share:

4 opmerkingen

 1. Mooie koraalkleur! Ik wil dolgraag enkele Catrice lakjes uit hun nieuwe assortiment, alleen zijn die hier nog niet te bespeuren. :(

  Blijven wachten dus...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Eva: Hè, jammer! Ze zullen er wel aankomen, waarschijnlijk heb je dan nog de ruimste keuze :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik denk dat ik hem ook wel ga halen :) hoop alleen dat ie niet te oranje is

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Tessa: Nee, echt oranje vind ik hem niet, dat zou ook niets voor mij zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig