5 april 2010

REVIEW ROC RIDES CORREXION

In februari meldde ik al dat je bij RoC een staal kon aanvragen van hun Rides Correxion. Dat heb ik eind maart ontvangen en ook meteen uitgetest!


Enkele uittreksels uit de begeleidende brief:
Bestrijd  rimpels onder het huidoppervlak, daar waar ze ontstaan.

Probeer het zelf uit en u zal zien: de krachtige en innovatieve combinatie van pure Retinol, Hyaluronzuur en Biopeptiden maakt echt het verschil.
Intussen heb ik ook reeds de e-mail ontvangen om mijn mening te geven over het product en daarbij kans maken op een professionele fotoshoot samen met een vriendin.


Het staaltje is er eentje van 15 ml, wat vrij royaal is, want zowat de helft van een normaal potje dagcrème. Ik vind dit erg fijn, want dat toont toch aan dat RoC wil dat je het product echt goed kan testen en dus ook gedurende langere tijd kan gebruiken.

RoC Rides Correxion heeft ook een gebruiksaanwijzing: de crème moet met opwaartse bewegingen worden aangebracht en is niet geschikt voor de oogconturen (daar bestaat een aparte crème voor). Als de huid reageert op de producten, is dat het teken dat het product zijn werk doet en is dus volstrekt normaal. Men adviseert dan om een dagje over te slaan en eventueel advies te vragen bij de apotheker.

Afbeelding via RoC

Maar wat vond ik er nu van?

De crème zelf is gewoon wit, maar niet heel dik. Het smeert goed uit en ruikt fris. Je kan zeer goed doseren omdat de tube in een punt eindigt, dus geen ruimte voor verspilling!
Waarschijnlijk ben ik nog net iets te jong (en dus geen echte rimpels) om hier echt veel baat bij te hebben. Toch vind ik het een aangename dagcrème, die mijn huid goed verzorgt en zacht maakt. Het meeste verschil zie ik op mijn voorhoofd, waar iedereen wel uitdrukkingslijntjes heeft. Die zijn nu minder zichtbaar. Al bij al een product om in het achterhoofd te houden voor wanneer ik het wel nodig zal hebben!
Share:

5 opmerkingen

 1. Ik heb hem ook geprobeerd maar vond hem té sterk ruiken.
  Of hij ook werkt tegen rimpeltjes weet ik niet want die zijn er eigenlijk nog niet :))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond het ook goed voor mijn voorhoofd!

  Beate

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Eva: Preventies smeren kan geen kwaad, denk ik dan :-)
  @ Beate: Ja hè! Gelukkig zijn we op tijd met smeren begonnen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kan 'm natuurlijk altijd preventief smeren natuurlijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vond hem wel lekker ruiken :D maar heb hem niet getest, dat is mijn mama aan het doen :p

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig