20 augustus 2010

REVIEW LANCOME HYPNOSE PRECIOUS CELLSMet Julia Roberts als gezicht van hun campagne, zet Lancôme zwaar geschut in voor de promotie van de Hypnôse Precious Cells, die de wimpers zichtbaar zou moeten herstellen.

De belofte is niet niets: sterkere wimpers, minder wimperuitval bij het verwijderen van de make-up, volume en definitie. Het wonderingrediënt hiervoor is het Lash Densifier complex, waarmee ze dus plantenextracten of stamcellen bedoelen. Onlangs werd deze mascara verkozen als beste make-upproduct op de I Love Beauty Awards, dus ik had wel hoge verwachtingen

Het is een zwarte tube met gouden accenten. Het borsteltje zelf is ongelooflijk fijn (als in: dun), zeker in vergelijking met wat ik gewend ben. Ik verschoot echt toen ik het voor het eerst opende! Ik vroeg me af of ik daarmee wel wat volume kon creëren.


Helaas lukt dat niet. Deze mascara geeft zeer veel definitie en spreidt de wimpers. Als je van natuurlijk ogende wimpers houdt, zal dit goed voor je werken. Persoonlijk was ik niet onder de indruk, maar dat is omdat ik andere verwachtingen heb van mijn mascara's. Mijn moeder zou dit bijvoorbeeld wel een zeer goede mascara vinden, dus zij krijgt hem van mij. Zij draagt niet vaak make-up en wanneer ze dat wel doet, wil ze een natuurlijke look die een wordt met haar gezicht.

Lancôme Hypnôse Precious Cells is verkrijgbaar in drie tinten: zwart, bruin en blauw.
Share:

6 opmerkingen

 1. Ik vind het geen mooi resultaat. Ik vind het zelfs geen natuurlijk resultaat. Als ik de foto's zie denk ik enkel van "zie die mascara" in plaats van, wow-wat-een-ogen.

  Zo een mascara zou bij mij in de vuilnisbak belanden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Was er ook benieuwd naar, maar zou mij ook al niet liggen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer! Ook niets voor mij als ik het zo lees! Chanel vind ik wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat borsteltje ziet er niet bepaald handig uit..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het ook maar niks, die mascara.

  En dat borsteltje vind ik absoluut niet handig. Ik heb al vaak in mijn oog gestoken. En 't is nu niet dat ik voor het eerst mascara gebruik. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hm geen aanrader dus, jammer ik had hier ook wel wat anders van verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig