26 januari 2011

CHANEL ROUGE COCO - RUBAN ROSE
"Oh my god! Rouge Coco! Een cultlipstick!"

Dat riep ik uit toen ik dit pakje mocht openen tijdens mijn verjaardagsdrink. Waarop prompt iedereen begon te lachen met de term cultlipstick. Want cultfilms, dat kenden ze wel, maar een cultlipstick?? :D

Nu ja, het is toch gewoon zo?


In 2010 werden de Rouge Coco's op de markt gebracht als hommage aan het leven van Coco Chanel. Het is een lichte lippenstift met het "hydratendre complex", dat de lippen verzacht en voedt. Er zijn een dertigtal beschikbare kleuren in roze, rode, bruine en beige tinten.


Ruban Rose is een perzikroze tint met zachte shimmers. Ik heb de indruk dat hij in het begin een beetje droog aanvoelt op de lippen, maar dat dat door de warmte van je lippen meteen wegtrekt en dat de lippenstift dan iets meer glans krijgt. Ik vind het echt een mooi ding, erg draagbaar en toch een tikje speciaal.

Heb jij al een van de Rouge Coco's in je bezit? En wat vind je er dan van?
Share:

16 opmerkingen

 1. Ik vind hem heel mooi, staat je goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie kleur!! Ik heb nog steeds de wens om zelf ook eens een Chanel lipstick te gaan kopen,..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb nog steeds geen en het wordt hoog tijd :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb er een paar, deze ziet er wel heel mooi uit denk dat dat de volgende wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb jouw foto's bekeken en nog een paar andere foto's van chanel lipsticks, en wat zien ze er mooi uit! (zowel op de lippen als de lipstick zelf) Weet je misschien hoeveel zo'n lipstick kost?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Carolien: Ik heb hem niet zelf gekocht, maar als ik mij niet vergis, kost hij 28 Euro.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O mijn hemel wat een prachtige lipstick, staat je erg goed. Zelf heb ik Camelia van de Rouge Coco

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb zelf de kleur 'Chintz' van Rouge Coco en ben er ook erg tevreden over. Wat een geweldig leuk kado om te krijgen trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een onwijs mooie kleur. Prachtig. Ik ben zo jaloers. Hij past ook mooi bij je lippen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb mezelf met kerst naast een nagellak, Rouge Coco - Magnolia 117 gedaan. Heeeell subtiel nude met een shimmer. Voelt heel erg prettig aan. Helaas de prijs anders had ik nog 2 zusjes uitgekozen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat is een prachtige kleur! Ja ik hang hem ook puzzelstuk per puzzelstuk op, vind ik ook mooier :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb er zelf geen, maar het is wel echt een mooie kleur!
  Ik heb je getagged =)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. aaaauw wat mooi!!!!! een rouge coco lipstick staat nog steeds op me wishlist. Heb het een keer bij een duty free shop geswatched en was er helaas niet zo van onder de indruk. Maar dit kleurtje lijkt me echt wat!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Waaw staat erg mooi op jouw lippen!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig