4 januari 2011

L'OREAL COLOR INFAILLIBLE


Onlangs schreef ik al iets over de nieuwe oogschaduw van L'Oréal, Color Infaillible. Ik heb drie kleurtjes van deze lijn kunnen testen. Benieuwd?Color Infaillible is een lijn van 7 kleuren oogschaduw, die het midden houdt tussen een poeder en een crème. Het verschil met normale oogschaduw is dat er in de Color Infaillible veel meer bindmiddel zit, waardoor de textuur ook ietsje anders aanvoelt. L'Oréal gebruikt een kleurkatalysator als bindmiddel, dat de pigmenten omgeeft en een loepeffect creëert. Hierdoor komen de kleuren in volle intensiteit over.
Dat bindmiddel zorgt er ook voor dat de oogschaduw lang houdt (24 uur), bestand is tegen wrijving en tegen het knipperen van de oogleden. Het kruipt niet in de lijntjes en is ook waterproof.

De verpakking vind ik best mooi: een doorzichtig potje (zodat je de kleur goed kan zien), dat bovendien goed stapelbaar is. Op het dekseltje kleeft een sticker in dezelfde kleur als de oogschaduw en staat ook de naam geschreven. Bovenop de oogschaduw zelf zit er ter bescherming nog een zwart dekseltje. Ik vind het wel een vernuftig systeem, want het gewone dekseltje duwt eigenlijk het zwarte dekseltje stevig op de oogschaduw, die als het ware iedere keer opnieuw gepresst wordt.
Dit is ook wel nodig, want de textuur van de oogschaduw is vrij zacht en romig (poeder meets crème, remember?) en het gevaar bestaat dat er anders brokjes zouden rondvliegen na elk gebruik. Dus een extra punt voor de mooie en functionele verpakking!


Ik was best onder de indruk van de swatches. Vol, kleurrijk, gepigmenteerd, ... en dat allemaal zonder dat ik er veel moeite voor moest doen. Dit zijn trouwens droge swatches!

Ik heb de oogschaduw natuurlijk niet enkel geswatcht, maar ook effectief gebruikt :) Je ziet Hourglass Beige op mijn ooglid, die heb ik gewoon met een platte oogschaduwkwast aangebracht. Het voordeel van een platte kwast is dat je best veel oogschaduw ineens kan opnemen en het op je ooglid kan aanbrengen. Purple Obsession en All Night Blue heb ik aangebracht met een MAC 217 (een fluffy borstel), en die kleuren heb ik echt kunnen opbouwen. Je zou dus eventueel ook een lichte waas kunnen aanbrengen, mocht je dat willen.


Dit is wat mij betreft een echte voltreffer! Je krijgt bovendien een ruime hoeveelheid (3,5 gram) voor de prijs die je betaalt. Ik vind het alleen jammer dat er maar 7 kleuren beschikbaar zijn. Als ze dit assortiment zouden uitbreiden, hebben ze er een fan bij!

L'Oréal Color Infaillible - 3,5 g - € 9,99
N° 06 - All Night Blue
N° 14 - Eternal Black
N° 12 - Endless Chocolat
N° 02 - Hourglass Beige
N° 05 - Purple Obsession
N° 04 - Forever Pink
N° 09 - Permanent Kaki
Share:

13 opmerkingen

 1. Ze zijn echt mooi hè! Ik ben helemaal verliefd op de Purple Obsession!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw prachtige kleuren! Vooral dat blauw ziet er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zelf Endless Chocolate (alleen die naam al!!). Heerlijke oogschaduw :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie pigmentatie, maar meer kleurtjes zou inderdaad leuk zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, heel erg mooi.
  Die look heb je heel leuk egdaan.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, supermooie kleuren en goed gepigmenteerd!!!
  Je ooglook ermee is heel erg mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb net de Purple Obsession en All Night Blue gekocht! Echt 30 minuten geleden ofzo, haha! Hourglas Beige will make a perfect highlighter, I think!
  Prachtige look trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooooi gedaan! Ik had een beetje schrik voor dat blauw en paars, maar ze zijn echt heel mooi gebruikt!
  Ik ga jou blog volgen! Kom je ook eens een kijkje nemen op de mijne?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt prachtige kleuren, ze staan allemaal op mijn wishlist :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke kleuren ! Vooral de paarse vind ik wel erg mooi :D Mooie look !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. waaaw vooral die donkerblauwe! lekker veel pigment, als er nog eens een l'oreal korting is ga ik zeker een proberen :d x

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig