2 januari 2011

L'OREAL LASH ARCHITECT 4D


De nieuwste mascara van L'Oréal, Lash Architect 4D is alvast een mooi staaltje van architecturale verpakking. De huls is namelijk erg strak opgevat met verschillende asymmetrische vlakken.


Lash Architect 4D bestaat uit:
 • 1D: Was fixeert de vezels en zorgt voor volume en een valse-wimpereffect. Het borsteltje is spiraalvormig en brengt de textuur optimaal op de wimpers;
 • 2D: Twee types vezels zorgen voor lengte. Ook hier helpt de vorm van het borsteltje om de vezels aan te brengen;
 • 3D: Een texturiserend bestanddeel zorgt voor maximaal ontplooide wimpers over 360°. Het borsteltje is hiervoor lang gemaakt, om elke wimper te kunnen bereiken;
 • 4D: Een extra opspannend polymeer zorgt voor optimale krul. Het borsteltje is niet gecentreerd en neemt de wimpers op onder een optimale hoek.
Positief aan deze mascara vind ik het borsteltje: het is nog een echt borsteltje, in plaats van een siliconen versie. Eigenlijk kan je een valse-wimpereffect enkel krijgen met borstel met haartjes, terwijl een siliconen borsteltje zal zorgen voor separering van de wimpers.

Het borsteltje is vrij lang en smal, en ik had daar wel een beetje schrik van (zal ik niet in mijn oog steken?), maar eigenlijk gaat het gelijk niets. Je ziet dat er een lichte hoek is in de borstel, dat is net de perfecte hoek om gemakkelijk alle wimpers te kunnen meenemen!


Zoals je kan zien op de foto zijn twee laagjes eigenlijk ook al genoeg om de juiste drama-volumeverhouding te verkrijgen, het derde laagje geeft gewoon net ietsje meer definitie. Voor mij is dit dus zeker een geslaagde mascara! Dit is echter niets voor jou als je van heel naturelle wimpers houdt, maar dan koop je natuurlijk ook geen mascara die het valse-wimpereffect promoot :)
Als je van een valse-wimpereffect houdt, probeer dan zeker eens deze mascara!

L'Oréal Lash Architect 4D - Available January 2011 - € 15,99
Share:

11 opmerkingen

 1. Ik was al fan van de gewone Lash Architect versie, en nu maakte je me heel benieuwd naar deze! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er goed uit! Maar ik moet nog eerst die andere mascara van L'oreal uitproberen (million nog wat) :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet hem nog altijd proberen, ligt in mijn bakje "te reviewen" :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Is ok maar ik ben meer voor de naturelle look dus deze ga ik skippen :), wel mooie verpakking!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem iets te plakkerig.
  Niks voor mijn wimpers in iedergeval. Wel is de verpakking heel leuk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe eigenlijk nooit 3 laagjes, spinnepootjes gegarandeerd meestal! vind 1 à 2 laagjes ook het mooist, ziet er geen slechte mascara uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb deze echt jaren gebruikt, maar dan de gewone 'Lash Architect'-versie (wordt ie nog wel verkocht? Haha!). Fijne mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. is hij vergelijkbaar met de normale lash architect? En die is nog wel te koop hoor! vind ook altijd erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Anoniem: Ik heb de gewone Lash Architect nog nooit gebruikt, dus ik kan jammer genoeg niet vergelijken! Maar ik denk dat die gewone versie zeker nog wel verkocht zal worden.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig