14 mei 2011

WELLA PRO SERIES - HAAR FÖHNEN MET VOLUMEMijn haar föhn ik meestal met een ronde borstel. In dit filmpje pas ik een techniek toe die ik ontdekte op de Facebook-pagina van Wella Pro Series, namelijk het föhnen met rollers!

Benieuwd of het mij gelukt is? Bekijk dan het filmpje! :)

Hoe föhnen jullie je haar? Tips zijn altijd welkom!

Dit filmpje kadert in de Wella Pro Series Ambassadeur-wedstrijd. Ik werd benoemd tot een van de tien Wella Pro Series Ambassadeurs en blog de komende weken over haar, haarstijlen en -tips. Vanaf 16 juni 2011 kan je stemmen via de Facebook-pagina van Wella Pro Series België (een stem per Facebook-profiel) en de winnares mag twee dagen met Wella naar de International Trend Vision Award in New York.
Share:

16 opmerkingen

 1. Wat een handig en interessant filmpje! :) Ziet er goed uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan! En ik ga op je stemmen dat zeker. Heb nieuwe blog : www.glossyscene.nl !! <3 Ik blijf ook op fashiondiva88.blogspot.com soms bloggen. Fijne avond! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn filmpje! Je kan het goed en verstaanbaar uitleggen. Van waar komen je speldjes om het haar vast te zetten? Ik ben hier al een tijdje naar op zoek

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Ivy: Dankjewel! Die speldjes zijn van het merk Cricket en zaten in mijn Wella-pakket. Ik weet niet of je een Pro Duo in de buurt hebt? Dat is een winkel waar je professionele haar- en beautyproducten kunt kopen, ook als particulier. Volgens mij kan je daar soortgelijke speldjes vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk filmpje! Ik heb hetzelfde type haar als jou dus voor mij is het een heel handig filmpje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk!
  Zeer duidelijk allemaal, echt goed gedaan meis!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt voor de tip, ik ga eens op zoek naar de Pro Duo winkel in Gent. Ik wist zelfs niet dat zoiets bestond voor particulieren!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik deed het ook, toen mijn haren nog langer waren, met klittebandrollers voor meer volume te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk filmpje. Er komen handige tips voorbij.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hola! Veeeel volume! Ga ik zeker proberen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er goed uit! Ik heb al jarenlang van die rollers in de kast liggen... ongebruikt. Moet ik toch eens van dichterbij bekijken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw! Zoveel volume! Leuke tutorial!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk een filmpje van jou! ik doe mijn haar ongeveer hetzelfde als ik uit de douche kom x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb het net zelf geprobeerd en idd, volume!!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig