1 juni 2011

GELUKKIGE VERJAARDAG, ENCHANTRA & WINACTIE


Eerst en vooral: gelukkige verjaardag, Linda!

Je 30e verjaardag vier je in stijl en dat heeft Linda van de webshop Enchantra goed begrepen! Op zondag 19 juni 2011 organiseert zij in de AURYN showroon te Kapelle in Nederland (waar Enchantra deel van uitmaakt) een heuse opendeurdag met als thema BDay. Tussen 13u00 en 18u00 kan je daar terecht om rond te snuffelen, om advies te krijgen van Ignace Popma en Daniela van CasualBeauty.nl en om te genieten van een lekkere barbecue en een lekker stukje verjaardagstaart. 

Dat klinkt al goed, niet? Maar is er nog meer! Linda zorgt ervoor dat jullie aan een grandioze winactie kunnen deelnemen, of je nu naar de opendeurdag kan gaan of niet.

Op maar liefst 30 verschillende Nederlandse en Belgische blogs kan je vandaag telkens een shoptegoed van € 30,00 winnen om te spenderen op de webshop van Enchantra (shoptegoed, dus niet voor verzendkosten)! Alles tesamen geeft Enchantra dus maar liefst € 900,00 aan shoptegoed weg. Can you say shop 'til you drop? Het zal trouwens moeilijk kiezen zijn, want er is véél te vinden op Enchantra: Sigma, Essie, Golden Rose, China Glaze, Disney Couture, ...

Een leuk weetje: Enchantra heeft zelfs een eigen blog, Enchanting Beauty, waar niet enkel de eigen producten, maar ook die van anderen op te zien zijn, waar er ruimte is voor gastblogs en voor alles rondom beauty dat zorgt voor je inner beauty. Klik hier om naar haar verjaardagsartikel te gaan!

Wat moet je hiervoor doen?
Feliciteer Linda op een leuke, grappige of originele manier voor haar 30e verjaardag! Zing een liedje, maak een gedichtje, een collage of een kaartje, een make-uplook (dit is tenslotte een beautyblog ;))... doe gewoon iets leuks! Mail je inzending naar info[at]beautyloves.be. De inzending die de grootste glimlach op mijn mond doet verschijnen, wint! Je kan meedoen tot en met dinsdag 7 juni 2011, om middernacht sluit ik dan de winactie af. De winnaar krijgt een mailtje op vrijdag 10 juni 2011.

Share:

2 opmerkingen

  1. Leuk, ik denk er even over na en stuur zeker nog een mailtje!!

    Petra Cupcake

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! Ik heb meteen meegedaan!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig