2 juni 2011

NEWSFLASH - MAYBELLINE CAT EYES


Toen ik dit persbericht in mijn mailbox kreeg, werd ik stante pede enthousiast! Ik houd van mascara en zeker als die mij volle, sensuele dramawimpers belooft! (De promofoto is dan weer wat over the top, maar soit)

De verpakking is al helemaal in de sfeer van de katachtigen en dat is ook wel waar deze mascara voor gaat: 8 keer meer volume, een formule met collageen en een klauwborsteltje.


Dat klauwborsteltje zorgt voor optimaal volume en langere, uitwaaierende hoekwimpers. Dat klinkt als muziek in mijn wimpers oren! 't Is te hopen dat er snel nog eens een kortingsactie is in het Kruidvat, dan haal ik deze in huis!

Maybelline The Colossal Cat Eyes Black - € 13,49
Share:

4 opmerkingen

  1. vind de verpakking erg mooi,
    maar meestal doen mascarra's niet wat ze beloven helaas, ben dus wel benieuwd of deze z'n beloofde wel waar maakt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihi, die mascara heb ik. Het effect is alleen wat minder. Het beloofd heel veel maar komt zeker niet alles na.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig