3 juni 2011

LIPCOMBI - NUDE GLITTERS


Wie mijn blog al wat langer volgt, weet dat ik een zwak heb voor lipproducten. Ik heb mezelf enige tijd geleden zelfs op een lipproducten-no-buy gezet, omdat ik vind dat ik eerst moet opmaken wat ik heb, voor ik me meer lippenstiften en lipglossjes aanschaf
Dus moet je als lipproductverslaafde wel eens in je eigen stash rommelen om nieuwe combinaties te proberen :)

Deze versie droeg ik gisterenavond tijdens een barbecue, en ik vond hem wel geslaagd! De YSL Rouge Volupté in 24 Praline Delight is op zichzelf heel erg nude. Als je een lichte huid hebt, is er net iets te veel lijk-lookalike-gevaar. En dat willen we uiteraard niet! Maar gecombineerd met MAC Dazzleglass in Roman Holiday komt hij weer tot leven!

Combineren jullie wel eens lipproducten? En welke geslaagde combinaties kan je me aanraden?
Share:

9 opmerkingen

 1. Ik heb ook een ontzettende zwak voor lipproducten.. kan mezelf niet beheersen :P Mooie combinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi inderdaad, ik moet dringend de YSL volupte eens uitproberen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi. Zo'n leuke naam van de dazzleglass ' roman holiday', klinkt romantisch :d
  Die Rouge Voluptés zijn echt to die for. Ik combineer zelf graag de Catrice Lipstick in Be Natural met Chanel gloss in Nakkar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je zag er heel mooi uit. Een (totaal)plaatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. amai zo een mooie lipjes! ik hou ook enorm van lipgloss, deze ziet er geweldig uit x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie combinatie! Kleuren waar ik ook meteen naar zou grijpen. Dus ja, je kan zeggen dat ik er ook een zwak voor heb ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Pretty! ik ben ook dol op nude lip combo's. Ik raad Mac creme d'nude en Hue als lipsticks aan en Sephora ultra brilliance gloss in nr 14 aan!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig