9 augustus 2011

REDKEN NATURE'S RESCUE


Iedere keer ik deze Redken Nature's Rescue- producten gebruik, waan ik mij aan zee. Serieus! Ze ruiken zo fris en sea-like, ik kan het niet beter omschrijven. En dat komt natuurlijk omdat ze zijn verrijkt met extracten van planten en zeewier - ik was dus niet aan het hallucineren in de douche ;)

Inspiratie voor de Nature's Rescue vond Redken in de oceaan: ze ontgiften het haar, geven een evenwichtige hydratatie door middel van het Sea Algae Hydracomplex en laten je even helemaal ontstressen.

De producten zijn vrij van parabenen, sulfaten en siliconen en zijn ook lief voor de natuur: de shampooflacon is bijvoorbeeld gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal. 


Het gamma bestaat uit een shampoo, een haarpeeling, conditioner en een spray. Hiervan kon ik twee producten testen. De Refreshing Detox Shampoo is geschikt voor alle haartypes. Ik vind het best een fijne shampoo die mijn haar ontgift en ontdoet van alle vuilrestjes en wissel hem af met een paar andere shampoos.

Maar de echte klepper is de Radiant Sea Spray! Het is een lichte spray die je haar wat meer textuur geeft (beachy hair waves, anyone?) en een oceaanfris geurtje verspreidt. De geurpartikels blijven in je haar hangen en als je dan met je vingers door je haar gaat, barsten ze open en geven ze de geur vrij. De hele dag lang een oceaanfris geurtje om je heen, ideaal in de zomer!

Redken Nature's Rescue @ Redken-kappers:
Refreshing Detox Shampoo - 200 ml - € 18,50
Refining Sea Polish - 100 ml - € 25,50
Cooling Deep Conditioner - 125 ml - € 20,40
Radiant Sea Spray - 100 ml - € 25,50
Share:

8 opmerkingen

 1. Ik wissel de shampoo ook af want om hem elke wasbeurt te gebruiken is mijn haar te droog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben wel benieuwd naar de Radiant Sea Spray ! De verpakkingen zijn wel leuk gedaan, geeft meteen een natuurgevoel zie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik lees hier steeds meer over. Het lijken mij wel fijne producten.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook fan van de geur! Zo fris! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De geur is absoluut een pluspunt. Helaas maakt de shampoo mijn haren droog, ik heb er echt een masker of goeie conditioner bij nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Peggy: Ik gebruik wel standaard een conditioner nadat ik shampoo heb gebruikt, anders heb ik te veel knopen in mijn haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh is er geen voor & na foto om te zien wat die spray doet? Ik zou hem alleen al voor de geur kopen, maar ik heb al voor een klein fortuin haarproducten in mijn kast die helemaal geen effect hebben :(

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig