31 januari 2013

GIVENCHY LE VERNIS CARMIN ESCARPIN


De nagellak van Givenchy ziet er vanaf nu helemaal anders uit! Dit is zoals de flesjes tot voor kort waren, sindsdien ondergingen ze een metamorfose. Enkel de twee limited edition nagellak uit de Hotel Privé-lentecollectie zitten nog in de oude verpakking, daarna is het voorgoed voorbij.Out with the old, in with the new! En terecht, want de nieuwe flesjes zijn een pak groter, je krijgt dubbel zoveel inhoud. De prijs verhoogt wel lichtjes, maar in verhouding krijg je wel meer nagellak voor hetzelfde geld.

Daarnaast zijn de flesjes zelf ook helemaal in de couturesfeer gedoken met die chunky, glanzende dop en met hun signatuur bovenop.Voor de nagellak zelf werd er gekozen voor een vloeibare, goed dekkende lak. Ik gebruikte Carmin Escarpin, een klassieke karmijnrode kleur, en zag perfecte dekking met slechts een laagje. De grootste vernieuwing is echter het kwastje: het is korter, breder en platter en met die mooi afgeronde kop kan je eigenlijk heel netjes lakken, zelfs als je van nature geen vaste hand hebt.

Van Givenchy Le Vernis worden er vijf permanente kleuren verkocht samen met twee tijdelijke, limited edition kleuren (derde en vierde van links op de foto met alle kleurtjes). Die twee staan hoog op mijn wishlist, want ze zijn perfect voor de lente en zomer!

Givenchy Le Vernis - 10 ml - € 21,00 - exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL vanaf 23.01.2013 in vijf permanente tinten, een base/top coat en twee limited edition kleuren
Share:

13 opmerkingen

 1. zalige kleurtjes en een handig borsteltje lijkt me zo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi kleurtje! ben benieuwd hoe die op de nagels zal zijn:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I have to remember to check these out! The brush looks like the Dior one, which is my favorite!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, heel mooi! Moet ik misschien toch ook eens gaan checken. Die derde van links past perfect bij een vestje van mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleuren en de het borsteltje lijkt me erg handig

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben benieuwd naar het nieuwe borsteltje. En wat een prachtige kleur rood is me dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg mooi en elegante kleur is dit! De verpakking vind ik trouwens ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er een heel mooie tijdloze kleur uit!!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig