13 februari 2013

EVENT: The Big You

Ah, The Big You... waar zal ik beginnen? Zo'n event is meteen ook de gelegenheid om met de collega-bloggers bij te babbelen, al was de namiddag vooral gevuld met het ontdekken van nieuwe producten.


Eerste stop: een handmassage bij Weleda, het merk met de natuurlijke huid- en lichaamsverzorging. Lekkere geurtjes en texturen en een heel arsenaal aan verzorging, check!En toen viel ik voor de gehele lente- en zomercollectie van Swarovski, Tropical Paradise. Zoveel felle kleuren, I like! We mochten de bling even lenen voor een fotoshoot in een photobooth, such fun! Voor mij graag de statement necklace, so pretty!


De vorige limited edition van L'Occitane was bij mij een grote hit (zie mijn haultje), de nieuwe, Cérisier Papillon, ligt intussen ook al in de winkels. Hij is licht en luchtig zoet, maar ik blijf voorlopig toch wel bij de Honing & Karité-verzorging.Er stond ook een tafeltje met enkele parfumessenties. Dat was zo'n beetje de teaser voor de nieuwe collectie duogeuren die er binnenkort aankomt. Inspiratie was Grasse, het parfumbastion van Frankrijk en L'Occitane heeft samengewerkt met een parfumexpert om tot de vier duogeuren te komen.
Foto: Filip Desmet for UPR

Ik houd van Liu-Jo! Als ik in Maasmechelen Village ben, loop ik altijd even binnen bij hun outletshop. Vorige keer liep ik daar buiten met een nieuw paar enkellaarsjes, maar op The Big You mochten we even voor Kate Moss spelen en poseren voor een fotograaf in accessoires van de nieuwe collectie (check de schoenen en de gouden ketting). Don't quit your day job, zei ik tegen the big me toen ik de foto kreeg, maar hij is nog wel grappig aandoenlijk leuk oké uitgedraaid. Het is in elk geval niet evident om je pose te behouden in een bewegende bol, al behoud ik zonder problemen mijn evenwicht op die hakken. Maatje 39, come to mama!
Ik had moeten weten dat ik mij 's morgens niet had moeten schminken noch kammen. Eerst werd mijn haar onder handen genomen door Veritas (check de pretty dot met gouden bloem bovenaan), daarna kregen we een lesje MAC Technique met focus op de wenkbrauwen en de lippen. Statement brows & statement lips, waarom niet? Eerlijk, ik ben nogal lui als het op mijn wenkbrauwen aankomt. Mijn Tweezerman is mijn beste vriend voor die paar verdwaalde haartjes, en voor de rest gebruik ik vooral een doorzichtige wenkbrauwgel. Low maintenance, dus. Maar ik moet toegeven, met Fling wenkbrauwpotlood zien ze er wel beter uit en mooie wenkbrauwen kadreren nu eenmaal je gezicht beter.
Op de lippen werd het dan een combinatie van Girl About Town all over en Rebel in het midden. Een beetje ombré lips, maar dan subtiel. MUA Elke Willemen van MAC waarschuwde ons al: als je een lipstick met een 'amplified' finish gebruikt, blijft er een stain achter op de lippen, en ja hoor... 's avonds haalde ik mijn make-up er af, maar de lippen bleven gekleurd! Van pigment gesproken...Archie's Girls lag er ook te blinken. In de strip strijden Betty en Veronica om de liefde van Archie en kregen elk hun eigen producten. Dus je bent óf een Betty óf een Veronica. En toen dacht ik aan Clueless en de quote van Cher: "Wasn't my mom a total Betty?". As je de film nooit hebt gezien, ben je a) veel jonger dan mij en b) mis je toch wel iets. Ga vooral uw kennis over de tieners uit de jaren '90 bijschaven en kijk de film :D

Dit is natuurlijk slechts een bloemlezing, als je echt álles wilt zien, klikkerdeklik naar mijn Facebook-pagina!
Share:

14 opmerkingen

 1. Clueless is een zalige film :d ! De foto in de bol vind ik heel geslaagd en love the shoes !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me leuk om daar aanwezig te zijn, en de foto is leuk geworden vind ik! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waw die Pink Flamingo's zijn de max en de MAC collectie ziet er enig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De sieraden van swarovski zien er zo mooi uit. Je lui jo foto vind ik ook erg geslaagd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De flamingo's van Swarovski lijken me zooooo mooi! #want

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had het ook lastig die MAC girl about town eraf te krijgen, ik ga hem sowieso halen in de winkel!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's :-) Ik heb ondertussen al heel wat Big You verslagen gezien, maar het blijft tof om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. grappige houding heb je op die foto van liu jo :)

  cher had nog een grappige quote, nl. "I thought they decleared peace in the middle east."

  grappig ook wanneer cher haar praktische examens voor haar rijbewijs moet doen en uiteindelijk...buist ;)

  ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Was een leuke middag! En Clueless, idd een must see film! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto's! Je zat over me bij Mac besef ik net :D leuk je eens gezien te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk verslagje en mooie foto's! Zoveel prachtige producten, ik word er hebberig van.
  In mijn gedachten ben ik al aan het shoppen.....:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jouw haar vond ik super mooi! Goed gedaan en het stond je geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig