12 februari 2013

WHAT'S ON MY NIGHTSTAND?


Misschien niet wat je van een beautyblogger verwacht, maar de beauty in en op mijn nachtkastje is vrij basic te noemen.


Ik heb twee pillow sprays die een ontspannen gevoel geven en je helpen beter te slapen: Rituals Yin en Le Couvent des Minimes Good Night Pillow Mist. Mijn favoriet is die van Le Couvent des Minimes, die heb ik ook al erg lang, maar het is een fles van 100 ml en dat gaat dus ook gewoon lang mee. Ik ben niet zo'n zweverig type, maar als ik deze pillow sprays gebruik, merk ik wel een verschil en slaap ik gewoon veel dieper.

Nog een Rituals product: Imagine Ultra Caring Hand Lotion in mijn favoriete geur, Rice Milk & Cherry Blossom. Deze is ook al vrij oud, maar kijk eens wat voor een tube het is. Gi-gan-tisch en dus smeer ik trouw elke avond twee pompjes handcrème uit. 


Het mini'tje van Weleda is ook een handcrème met duindoorn. De geur is frisser, citrusachtiger en deze handcrème smeert eerder 'droog' uit. In het begin voelt hij net als elke andere handcrème, maar als je hem even inwerkt, wordt hij direct droog. Heel erg handig als je onderweg bent, want je krijgt er dus geen vettige pollekes van.

Verder smeer ik elke avond ook mijn lippen in, ik heb heel lang Vaseline gebruikt, maar sinds ik de Nivea Lip Butters ontdekte, ben ik helemaal overstag. De Original vind ik ideaal voor 's avonds, want er zit geen echte geur of smaak aan, hij is heel neutraal.

Wat staat er op jullie nachtkastje?
Share:

27 opmerkingen

 1. Bij mij ligt de lip butter met vanille op mijn nachtkastje, tesamen met de Q10 handcreme.
  Dit weekend ben ik eindelijk achter de gratis sample van khiel's geweest, de midnight recovery concentrate. Ipv lavendel op je kussen, is het rozemarijn en lavendel op je gezicht, zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij mij ligt er helemaal niets, behalve een labello of andere lippenbalsem.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij mij staat er voorlopig niet zo veel op. Enkel een tube handcrème, oogdruppels en oordopjes. Flinke (opgeruimde) meid eh ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke spulletjes, bij mij ligt er alleen een labello.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn nachtkastje staat bom vol. Ik heb daar ook mijn gezichtsverzorging op staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh pillow sprays, heb er al veel goeds over gehoord maar nog nooit zelf uitgeprobeerd. Misschien komt daar binnenkort verandering in:)

  Liefs
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk ! Bij mij ligt er handcrème, voetcrème, oogcrème en een moisturizer op mn nachtkastje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb eigenlijk geen nachtkastje. Wel hangt er boven het bed een plank en daar staat lippenbalsem, een handcrème en olie op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, leuk! Bij mij staat er niks op maar ik ga mij ook zo een pillow spray aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik heb ook een product uit die imagine lijn van rituals, namelijk de vloeibare handzeep. als ik dat woord 'imagine' zie staan op de fles, dan moet ik altijd aan dat liedje van john lennon denken :D daarom heb ik hem ook stiekem gekocht ;)

  verder staat er bij mij een lippenbalsem van chapstick (uit de apotheek) en een handcrème van clarins en eentje van koh. die laatste ruikt zo lekker :p

  mijn pillow spray is van mylene, maar die vergeet ik steeds te gebruiken.

  ik heb ook altijd oordopjes liggen, hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik moet eens ook wat vaker een pillow mist gebruiken.... leuk om te zien :) Ik heb ook dat soort basic dingen staan + allemaal nagellakjes die ik nog moet dragen of die ik op mijn blog wil laten zien. En het zijn er veel.... 0_o

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die pillow mists zijn echt zoo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik vind de rice milk & cherry blossom van Rituals echt stinken! bah! Ik heb de serenity geur (roze) :) verder ligt de Kiehl's lip balm op mijn nacht tafeltje.
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tsja, geuren zijn natuurlijk persoonlijk, voor mij is de geur juist heerlijk :) De Serenity-lijn heb ik zelf nog niet geprobeerd.

   Verwijderen
 14. De Yin spray vind ik super en nu ben ik erg benieuwd naar die andere ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Aha! Die pillow spray moet ik uitproberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, een aanrader! Van die van Le Couvent des Minimes hebben ze ook een mini spray, zo kan je die eens proberen voor je de grote fles koopt.

   Verwijderen
 16. Bij mij is het ook super basic. Naast een goede handcrème en lippenbalsem is er niet veel meer te vinden. Nu je ervan spreekt, zou ik beter mijn pillow spray terug boven halen, is inderdaad zalig om mee te slapen!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke spullen! Bij mij zie je alleen een stapel boeken (en tegenwoordig ook een e-reader)! Geen beautyproducten. Wel heb ik rituelen hoor, voor het slapengaan. Douchen, insmeren met bodybutter, haar fohnen, olie in de haarpunten, nachtcreme op gezicht, handcreme op handen, nagels nakijken, nagelriemolie gebruiken, lipbutter en als laatste zelfs nog een spray parfum in mijn hals.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Kortom: een heleboel producten, maar ze staan niet op het nachtkastje. Die pillow spray heb ik trouwens ook van Rituals. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Bij mij blijft dat ook binnen de perken hoor, een beetje zoals bij jou. Lipverzorging, handcrème en bij mij staat er ook nog een nachtcrème en ooggel!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik heb ongeveer dezelfde dingen er op staan, de basics :) Is die pillow mist van rituals ook met lavender?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, die van Rituals bevat Yi Yi Ren en witte lotus. Een ander type geur!

   Verwijderen
 21. Ik ben dol op pillow mists, eerst wist ik niet dat ze bestonden maar ze geven zo'n rustgevende sfeer in d slaapkamer. Zelf heb ik ook niet zoveel staan bij mn bed maar ik vind het echt leuk om te zien wat er bij andere mensen staat ^^.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik heb ook de rituals spray, al ben ik naar die andere ook wel benieuwd!
  En een lippenbalsem mag niet ontbreken!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig