6 juli 2013

ODINA VISAGE OOGREINIGINGSLOTION (van de Action!)


Niets mis met wat budget in mijn badkamer, en al helemaal niet als het product nog eens prima werkt. Dubbele score, noem ik dat.

Volgens mij nam ik pakweg een jaar geleden on a whim dit flesje Odina Visage oogreinigingslotion mee toen ik door de Action liep. Sinds we een filiaal hebben dichtbij waar ik woon, spring ik er regelmatig eens binnen. Je moet wel weten wanneer je gaat, want het is soms gewoon té druk. Ik weet dat de Action lage prijzen heeft, maar mensen graaien er soms alsof het gratis is (en ze rijden je bijna omver op de parking - mensen worden gemeen als er koopjes te doen zijn).

Maar dus, terug naar de oogreiniging. Ik zag dit flesje staan, stelde vast dat hij net geen euro kostte voor 150 ml (cheap!), griste een flesje mee en rekende af. Ik verwachtte er niet te veel van, maar intussen koop ik enkel nog Odina en zit ik aan pakweg mijn vijfde flesje. Ja, dit is goed spul.


Voor de verpakking moet je het niet doen (hoewel... het ís roze), maar de inhoud maakt dat meer dan goed. Dit is een doorzichtig, reukloos watertje dat ik op een wattenschijfje giet (niet teveel, dat kruipt anders in je ogen), even op mijn ogen houd en er dan bijzonder gemakkelijk mijn make-up mee afhaal. Geen make-uprestjes, geen pandabeerogen maar wel een fris gereinigde huid. Hij werkt beter dan een flesje van Demak'Up, dus ik zie niet in waarom ik meer geld zou moeten uitgeven. We've got a winner, ladies!

Deze versie is niet voor waterproof make-up, ze hebben ook een biphase oogreiniger die dan wel geschikt is voor waterproof make-up, maar die heb ik zelf nog nooit geprobeerd. Ook de andere Odina-producten heb ik nog nooit in huis gehaald. Als iemand daar ervaring mee heeft, shoot!
Share:

16 opmerkingen

 1. Allé, je hebt me weer eens overtuigd :) ga volgende keer eens een flesje meenemen om te proberen, voor dat geld kun je ook moeilijk een miskoop doen he xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit klinkt goed! Ik ben overtuigd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien de volgende keer eens aandacht voor hebben. Ik heb nu de olie van het kruidvat huismerk voor te ontschminken die kost 1.89 euro en die werkt ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook de oliereiniger van Odina, voor waterproof make-up, en vind die persoonlijk heel fijn. Hij laat geen restje zitten en laat mijn droge oogleden goed gevoed achter. Een tijdje geleden kocht ik de gezichtsscrub van Odina en die heeft zeker ook mijn goedkeuring. Lekker fris, fijn korreltje en een babyzacht velletje na de douche. Zeker het proberen waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Altijd leuk als budgetmerken echt goed werken !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mmm ik heb hem ook alleen hij prikt een beetje, vind ik dan ahahah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hmm nu ben ik benieuwd geworden ! Gauw nog eens naar de Action gaan ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er erg goed uit! Bij ons is het niet te doen om tot bij de Action te komen... Op de baan sta je soms hele lange tijd vast in het verkeer en dat houdt me toch tegen om richting Action te rijden en het is er altijd enorm druk! Maar als ik er nog eens kom ga ik het zeker eens in 't oog houden en dan neem ik een paar flessen mee ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een budgettopper, da's altijd leuk om te ontdekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hm, ik heb deze reiniger al vaak zien staan maar dacht telkens, kan het wel wat zijn? Maar wel dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb de gezichtscrub. Ook heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ziet er goed uit, maar eerst moeten mijn oogreinigers van clinique en lancôme opgemaakt worden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb een flesje van olaz gekocht in de Action. Het was iets van een euro en werkt supergoed. Het ruikt lekker en je hebt er niet veel van nodig om je make-up eraf te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig