9 augustus 2013

MAC VELUXE PEARLFUSION SHADOW in Smokeluxe


Eergisteren plaatste ik al dit get ready with me-filmpje online met het MAC Smokeluxe palet. Eigenlijk had ik de review ervan later ingepland, want de lancering was voorzien voor 17 augustus. Maar gisteren kreeg ik een nieuwsbrief van de MAC-website, waarin stond dat de MAC Veluxe Pearlfusion Shadow collectie al te koop was. Of ze nu ook al in de winkel liggen, weet ik nog niet, maar via de webshop kan je de paletten dus wel al kopen. Daarom vandaag de review mét foto's, want de details waren in het filmpje natuurlijk niet zo goed te zien.

Veluxe Pearlfusion Shadow is een collectie met enkel oogschaduwpaletten, elk met vijf kleuren oogschaduw. Smokeluxe is een donker palet waarmee je (onder andere) een mooie smokey eye kunt maken, iets waar ik zelf dol op ben. Ik houd wel van aangezette ogen dus ik kon me hiermee wel uitleven.

Smokeluxe bevat vijf kleuren oogschaduw die je complementair werken en waarmee je kan spelen. Ik kan hier zowel subtielere dagelijkse looks als rokerige avondlooks uit halen. De textuur van de oogschaduw is zacht en varieert van mat naar een parelfinish, maar geen echte glitter, wat het heel prettig werken maakt.

Je kan alle kleuren zowel droog als nat gebruiken. Nat krijgen ze net iets meer intensiteit en glans, maar dat vind ik op zich niet noodzakelijk om de kleuren te laten spreken. Op mijn ogen zijn alle kleuren goed tot uitstekend gepigmenteerd. De zwarte kleur bijvoorbeeld, valt op mijn arm wat weg, maar dat is (denk ik) door de matte textuur. Op een kwast is hij namelijk supergepigmenteerd en heb je niet veel nodig om de zwarte kleur aan te zetten.Mja. Na 475 zelfportretten waarvan er geen enkele deftig was en ik ronduit gefrustreerd geraakte, haalde ik mijn inner Spice Girl naar boven (soms moet je eens met jezelf kunnen lachen). Girl power!


De look op de foto's in dit artikel maakte ik trouwens op een andere dag dan de look in het filmpje. Deze look is iets donkerder, de kleuren zijn meer aangezet maar ook aan de onderste wimperrand geplaatst en ik heb een dikkere eyeliner getrokken.

Dit is trouwens het allereerste oogschaduwpalet in nieuwe stijl dat ik van MAC heb. De oude paletten waren iets dunner en hadden een kliksluiting, deze zijn wat strakker en glanzender en hebben een magneetsluiting. Ik vind ze wel gemakkelijk werken, moet ik toegeven. Ik moest in het begin even wennen, maar intussen kan ik ze wel appreciëren.

MAC Veluxe Pearlfusion Shadow - € 38,00 - (vanaf 17.08.2013) verkrijgbaar bij MAC en online bij maccosmetics.be
6 paletten verkrijgbaar: Pastelluxe / Greenluxe / Brownluxe / Smokeluxe / Pinkluxe / Bleuluxe
Share:

22 opmerkingen

 1. Mooi palette en mooie look. Ik ga vaak voor de aardetinten maar deze lijkt me ook zeer mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie palette! Je hebt er een prachtige ooglook mee gemaakt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amai, das toch een betere pigmentatie dan ik had verwacht! En de kleuren staan je écht goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind het wel mooie kleurtjes maar het spreekt me toch niet helemaal aan. je look vind ik wel echt supermooi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supermooie look! Zo'n donkere smokey heb ik nog niet aangedurfd, maar ik wil het echt wel graag proberen.
  Welke kleuren gebruikte je voor deze look? Het waren niet volledig dezelfde als in het filmpje zeker?

  http://windowonmywardrobe.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor deze look gebruikte ik alle kleuren, behalve de blauwe. Maar alles is meer aangezet en de donkere kleuren zijn ook meer over het ooglid aangebracht, de lichte kleur heb ik echt alleen in het binnenste puntje van mijn ooghoek aangezet.

   Verwijderen
 6. die 'zotte' foto is leuk :) moet je meer doen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, mooie kleuren en supermooie ooglook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige look heb je ermee gemaakt :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze look is echt heel mooi! Allé, die in het filmpje ook, maar deze is meer iets voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zie het eergisteren al, mooi palet! En alweer een mooie look.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. dit palet is niet echt iets voor mij, de strookjes vorm lijkt me niet zo gemakkelijk en de kleuren wat te koel voor mij, maar de look die je hebt gecreëerd is heel mooi! is het palet gemakkelijk om mee te werken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, werkt prima hoor! Oogschaduwkwasten passen er gewoon in, het is misschien even wennen omdat de normale oogschaduwvormen rond of vierkanter zijn.

   Verwijderen
 12. Prachtig palette!! En mooie look heb jij ermee gemaakt?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh, mooi palette zeg! Ik heb hier nog helemaal niets over gelezen of gehoord, maar hij lijkt me super handig :).

  BeantwoordenVerwijderen
 14. OOO I like this palette and LOVE it on you! Pretty neutrals never get old for me!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. mooie look, heel mooi palletje, kun je veel kanten mee op

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heb er ook 1 besteld in roze, super benieuwd!
  Je ogen zijn prachtig gedaan!
  Leuke blog xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauww de make-up look die je op de foto op heb staat je prachtig, mijn complimenten!!!
  Liefs en ga zo door :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. stuk voor stuk mooie kleuren! Ik ben benieuwd naar je ervaringen op de wellness academie trouwens:)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Love the look! Zag dit palette al regelmatig passeren op Youtube. HEBBEN!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig