11 mei 2014

Shoplog: OPI & INGLOT


De nagellakgekte slaat hier weer duidelijk toe: van Orly naar OPI en ineens heb ik drie nieuwe kleuren in mijn collectie.

Een kleine anekdote over hoe dat precies gebeurde: ik stond in de Planet Parfum in Antwerpen en spotte OPI Brazil aan de kassa. Door de mix van mooie taupekleuren en felle zomerkleuren vind ik die collectie overigens geweldig, het is lang geleden dat ik nog eens helemaal om was voor een gehele OPI-collectie. Op basis van de nagelswatches wilde ik graag de kleur Live.Love.Carnaval, dus greep ik zonder al te veel nadenken het allerlaatste flesje, overgelukkig dat ik er toch nog eentje te pakken had. Toucan Do It If You Try was ook een kanshebber, maar op dat moment wilde ik nog niet helemaal los gaan.

In de trein op weg naar huis, ergens tussen Leopoldsburg en Beringen, rommelde ik in mijn shoppingtasjes en merkte ik dat mijn nieuwe lakje Suzi's Hungary Again bleek te zijn, uit de Euro Centrale-collectie van vorig jaar. Verkeerdelijk in de stand van de Brazil-collectie gezet door god weet wie... Een beetje een bummer: hoewel het een erg mooie kleur is, is het geen exacte dupe van Live.Love.Carnaval, wat goed te zien is als je de flesjes naast elkaar zet. Suzi's Hungary Again is een vol zomers koraalroze, Live.Love.Carnaval is een feller roze met een flinke shot oranje. Dus wat hebben we geleerd vandaag? Altijd, maar dan ook altijd dubbelchecken wat je koopt ;-)

Suzi's Hungary Again

Toucan Do It If You Try - Live.Love.Carnaval - Suzi's Hungary Again

Maar de Brazil bug bleef kriebelen, dus kocht ik alsnog Live.Love.Carnaval en Toucan Do It If You Try. Het hielp dat ik bij Planet Parfum een extra korting van 15% kreeg bij aankoop van twee producten, want ik verschoot er een beetje van hoe duur OPI tegenwoordig is. Niet dat ik nooit geld spendeer aan make-up, maar ik herinner mij dat ik enkele jaren geleden rond de 12-13 euro betaalde voor een flesje, gisteren betaalde ik bijna 15 euro. Gelukkig is de kwaliteit wel top, lakt het kwastje gemakkelijk en krijg je voldoende nagellak om even door te kunnen.



Vorige week opende trouwens de allereerste INGLOT store in België, in het hartje van Hasselt. Ik had nog nooit iets van INGLOT geprobeerd, dus werd het tijd voor enkele kleuren oogschaduw. INGLOT werkt met het magnetische Freedom System, zodat je eenmalig een palet aankoopt en daar dan losse oogschaduw in kan plaatsen. Het leuke is dat je zelf je kleuren en de finish kan kiezen en niet gebonden bent aan voorgefabriceerde paletten. Er is jammer genoeg geen palet van zes kleuren oogschaduw beschikbaar, dus ben ik voor een palet van vier en een palet van twee gegaan. De ene vulde ik met verschillende tinten taupe en de tweede met twee Rainbow oogschaduws, waar dan telkens drie kleuren in zitten.



Ik ben wel niet helemaal zeker van de prijzen. Ik vind online onderstaande prijzen terug, terwijl ik 61,00 euro betaalde voor twee paletten met zes kleuren oogschaduw. Ik kreeg helaas geen gedetailleerd kasticketje, dus ik kan het niet controleren, maar als de online prijzen kloppen, vermoed ik dat ze daar bij INGLOT toch ergens een foutje hebben gemaakt.

OPI Live.Love.Carnaval / Toucan Do It If You Try / Suzi's Hungary Again - 15 ml voor € 14,85 bij Planet Parfum
INGLOT Freedom Palette 2 - € 5,00 / Freedom Palette 4 - € 6,00 / Freedom Eyeshadow - ongeveer 2,5 g voor € 7,00
Share:

24 opmerkingen

  1. Ik zou ook toch denken dat er een foutje gebeurd is bij Inglot. Maar hey, het ziet er toch wel goed uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik weet niet beter of OPI kostte altijd al € 14,25...De kleuren zijn in ieder geval heel erg mooi! Wel jammer dat ze je de verkeerde kleur hebben meegegeven...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De oogschaduws van Inglot vind ik zo fijn ! Ik gebruik die al jaren dagelijks.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. de lakjes die je kocht zijn ook helemaal mijn 'genre' van kleur :)

    ahgr, vervelend, je opi bummer.

    zelf kocht ik laatst ook 2 (glitter)lakjes van opi en eenmaal thuis bleek dat er iemand 1 van mijn lakjes al had uitgetest in de winkel, want de 'hals' van het flesje was besmeurd. heel lichtjes, maar toch. meh, nu blijft dat voor mij altijd het lakje waar iemand anders al had aangezeten 'met haar pollekes'. ach ja :)

    je krijgt bij opi inderdaad wél een mooie hoeveelheid lak ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie lakjes, leuke zomerse kleurtjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Toch nog een mooie roze kleur, hoor! Maar het verschil is idd wel duidelijk. naja, je kunt nooit te veel roze nagellakjes hebben ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke lakjes, en je hebt mooie Inglot eyeshadows uitgekozen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtig palette van Inglot, prijzen van OPI kloppen wel, maar van Inglot liggen ze inderdaad hoog. Betaal je ook niet voor de losse paletten?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Echt super leuke kleurtjes! En de pigmentatie van Inglot is ook super zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb een palette van 5 gekocht bij Inglot. De oogschaduws kosten €7 per stuk en mijn leeg palette was €12. Ze vertelde me dat een leeg palette van 4 €10 kost. Een gevuld palette van 4 kost je dus €38. Ik dacht dat de rainbow shadows iets duurder zijn dan gewone oogschaduw. Dus je rekening kan wel kloppen. In Duitsland liggen de prijzen anders:€ 8 per oogschaduw en ook voor een leeg palette van 4, €40 dus als het gevuld is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik dacht ook dat de Rainbow e/s duurder was, maar op inglot.nl zijn ze even duur als de andere soorten oogschaduw, vandaar mijn verwarring. Idem met de prijzen van de lege paletten maar het zou goed kunnen dat de prijs in België, net als in Duitsland, anders is dan in Nederland.

      Verwijderen
    2. De Rainbow oogschaduws zijn 8 Euro per stuk!

      Verwijderen
  11. De kleuren van het quatro inglot palette zijn echt énorm mooi! Ik moet nog zoveel kleuren bij ze ontdekken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Superleuke aankopen , vooral Inglot :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ohw wat zonde van het lakje! Het is inderdaad wel een prachtig kleurtje.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. De freedom palettes zijn echt een tof concept! Heb er zelf ook nog niets van, dus moet ook dringend langs de nieuwe in Hasselt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Idem bij mij bij de Inglot. Ik vind het ook maar vreemd. Ik weet zeker dat de dat de gewone oogschaduws 7 euro kosten. En volgens mij de rainbow 8 euro (dacht ik dat de verkoopster zei). Zo kocht ik er 3 plus het palet voor 3 oogschaduws in te stoppen en een concealer. En ik moest 49 euro betalen. Maar eigenlijk weet ik nu niet hoe duur die concealer is, en als ik dat zo wat tel op basis van 5.5 euro (ongeveer) voor het paletje (conform NL prijzen), dan zou de concealer op 22.5 euro uitkomen. Best duur dan in vergelijking met de andere spullen. Dus ik weet het niet zo goed...

    Wel leuke items gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Mooie lakjes heb je gekocht en die palettes zien er ook mooi uit

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Geweldige haul, zeg, ik zag 't al op facebook! Toen ik die nagellakjes zag dacht ik meteen: puhrettyyyyyy!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Zoveel moois <3 Die roze nagellak is heel leuk! Benieuwd naar de andere kleurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig