13 juli 2014

Kat Von D Tattoo Ink Liner in Trooper

Kat Von D Tattoo Ink Liner in Trooper

Op papier is deze Kat Von D Tattoo Liner mijn match made in heaven: een vloeibare eyeliner in penvorm met een hele fijne en precieze punt, maar dan met kwasthaartjes in plaats van een vilten punt. Ik las hier ook alleen maar positieve reviews over, dus toen een vriendin een weekje in de VS was, stond de Tattoo Liner onmiddellijk op mijn shoplijst.

Ik houd sowieso van eyeliner in penvorm, het is de meest handige manier voor mij om eyeliner aan te brengen en is ook gewoon erg compact. Geen gedoe met kwastjes en potjes gel eyeliner, wel een eenvoudige all-in-one. En deze van Kat Von D is dan ook nog eens versierd met sterretjes, als dat geen pluspunt is.

Kat Von D Tattoo Ink Liner in Trooper

De vilten punt die ik gewend ben, wordt bij de Tattoo Liner echter vervangen door een kwastje. Zo op het eerste zicht lijkt de punt gewoon van vilt gemaakt, maar als je iets dichterbij komt, merk je onmiddellijk dat het eigenlijk allemaal haartjes zijn. Alles blijft echter stevig bij elkaar zitten en het wordt dan ook voorgesteld als het ideale kwastje om een mooie en precieze winged eyeliner mee te trekken. De eyeliner zelf is glossy en diepzwart, blijft heel de dag goed zitten en verdwijnt pas als je hem zelf verwijdert. 

Tot zover de theorie want helaas eindigt hier de romance. Ik heb echt moeite om hiermee een nette, strakke lijn te trekken. Nochtans trek ik al jaren eyeliner, zowel met kwastjes als met peneyeliners en ben ik - al zeg ik het zelf - redelijk geoefend. De punt van het kwastje is nét niet puntig genoeg en zelfs als ik hem op de kop gebruik, blijft ik een botte winged eyeliner krijgen. Vandaag heb ik, voor het eerst in jaren, heel mijn oogmake-up moeten verwijderen om van nul te beginnen. Zó erg was het. Het eindresultaat kan je trouwens in een van mijn laatste filmpjes bekijken. De eyeliner op mijn rechteroog (voor jullie dus links) is zo wonky als maar kan zijn. Beter kreeg ik het niet en dat was al mijn tweede poging. Merde.

Als ik dan toch probeer om mijn eyeliner scherp te trekken, komt de vloeibare eyeliner soms net iets te vlotjes uit het kwastje gestroomd. Het resultaat is dat mijn eyeliner dan de neiging heeft te gaan bloeden, dus onmiddellijk verder tussen lijntjes trekt en migreert naar boven en onder toe. Waarschijnlijk is dit voor mensen met hele strakke oogleden geen beletsel, maar ik heb van nature nogal veel lijntjes en kreukjes in mijn huid en het is echt héél vervelend als je dan je strakke eyeliner ziet transformeren tot een soort van brokkelige lijn.

Enkel als ik supervoorzichtig ben en lang de tijd neem, lukt het om er enigszins iets van te maken, maar dan nog is de eyeliner maar zo-zo en dat is echt jammer. Het zou niet mogen dat ik zoveel moeite moet doen en zo voorzichtig moet zijn, want dit pennetje moet mijn leven juist gemakkelijker maken. Nochtans krijgt deze eyeliner echt hele goede reviews... zo zie je maar, een product werkt niet altijd voor iedereen.

Voor mij persoonlijk is dit een miskoop - ik ben eigenlijk echt wel teleurgesteld, want ik had er hoge verwachtingen van - en ik ben gewoon beter af met een vilten eyelinerstift. Mijn persoonlijke favorieten blijven dan ook de Diorshow Art Pen (als high end alternatief) en de Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner (de budgetvriendelijke variant), daarmee zet ik een mooie, strakke eyeliner en heb ik nog nooit last gehad van uitgelopen lijntjes.

Kat Von D Tattoo Ink Liner in Trooper - $ 18,00 via Sephora.com (niet te koop via Sephora.fr!)


BeautyLoves
Share:

8 opmerkingen

 1. Oh superjammer! Ik dacht dat deze echt wel DE eyeliner zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De stiften genre Master Precise werken inderdaad het makkelijkst, maar na 2 keer gebruiken droogt de punt uit en is er niks meer mee aan te vangen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die van Maybelline gebruik ik zelf ook het vaakst. Al is die van Rimmel ook niet slecht. Daar zit wel zo'n 'potje' aan, maar alsnog werkt het erg makkelijK ;

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spijtig dat een toch wat "duur" product niet zo werkt als je zou willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat jammer! Tot nu toe alleen positieve dingen over deze eyeliner gelezen, had hem al op de wishlist gezet, maar begin nu te twijfelen.... Toevallig gebruik ik er nu ook een van Kat von D, maar dan de "gewone" liquid eyeliner. Die vind ik echt heel fijn. Pikzwart, een heel handig puntje en brengt super makkelijk en snel aan. Misschien een tip voor de volgende keer? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ah een echte bummer! Goed dat ik dat weet, ben ook meer fan van de stevige vilten punt bij die pennetjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wil deze zo graag eens testen.. Ook omwille van al die goede zaken die ik er al over gehoord heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat jammer! Dit stond al een hele tijd op mijn shoplijst, maar nu doe je met toch wel twijfelen.

  X Alice

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig