19 oktober 2014

Chanel Camélia de Plumes highlighting powder

Chanel Camélia de Plumes highlighting powder

Normaal gezien laat ik mij niet snel opjagen wanneer het op collecties aankomt. Een kerstcollectie die al uitkomt in oktober? Ja, fijn, maar ik koop die spullen liefst pas tegen december. Maar de merde met die limited editions is dat de mooiste spullen tegen die tijd natuurlijk al lang uitverkocht zijn! Ik heb het meer dan eens meegemaakt en dan krijg ik van de verkoopster ook steeds hetzelfde antwoord: "Oh, dit was een one shot product, dat was direct uitverkocht!" Dus kocht ik gisteren, exact een dag nadat de collectie in de winkels lag, de Chanel Camélia de Plumes highlighter.

Een beetje zottenwerk, dat geef ik toe, maar ik wilde deze echt heel graag. Noem het een gevalletje coup de foudre, zo je wil. De rest van de Chanel kerstcollectie liet mij koud noch warm, maar deze Camélia de Plumes... oh, yes! Soms val je gewoon - heel oppervlakkig - voor het knappe uiterlijk en deze keer is het een samenspel van veren en de camelia, Chanels signature bloem. Ook de omkadering mag er zijn: een zacht, velours zakje met een apart vakje voor de platte kwast die je erbij krijgt, maar waar ik zelf weinig mee zal doen.

Chanel Camélia de Plumes highlighting powder

Camélia de Plumes is vrij letterlijk het sterproduct van de collectie te noemen, want de glans spat ervan af en de beautyblogger in mij viel in katzwijm. Op het eerste zicht is dit een heel koele highlighter, Chanel gaf het de naam Platine. Maar de echte magie aanschouw je pas wanneer je Camélia de Plumes begint te gebruiken: het hele koele verdwijnt en in ruil krijg je een soort van witgouden highlighter met héél veel glans (maar geen grove glitter!) die een beetje warmer wordt en die perfect kan worden gedragen door warmere en koelere types. Het is het soort highlighter dat ik nog niet had in mijn collectie - zie mij eens mijn aankoop verantwoorden, haha. Hoewel ik het niet zou typeren als de meest subtiele highlighter, vind ik het zonde om deze achter te houden tot de feestdagen. Een beetje daily glow kan geen kwaad!

Chanel Camélia de Plumes highlighting powder in Platine - 8 g voor € 50,40 bij ICI Paris XL


BeautyLoves
Share:

18 opmerkingen

 1. Prachtig om naar te kijken, absoluut! Maar toch nog wat te koel en ijzig voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je hem al eens geswatcht? Je moet dat zeker eens doen, hij komt op de huid héél anders over, die echte koele ijzigheid is dan verdwenen. Niet dat ik je wil dwingen hem te kopen, haha, maar ik vond het effect toch erg speciaal.

   Verwijderen
  2. Hij is inderdaad koel, op mijn huid neight hij naar het wittige maar ik heb hem op andere huidjes aangebracht en bij sommigen is hij dat helemaal niet. En hij ziet er gewoon ook mooi uit :)

   Verwijderen
 2. Ik wil hem zo graag, alleen al voor het prachtige patroontje wat hij heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love Chanel! Weeral een prachtige highlighter!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi product, maar niets voor mij (denk ik?) omdat je zegt dat hij veel glanst.

  gisteren kocht ik de double wear foundation, nadat jij er voor de zoveelste keer zo lovend over was in het dior star foundation filmpje :D ik ben benieuwd. ik heb hem nog niet gebruikt, maar vind het nu al wel vervelend dat er geen pompje opzit..maar dat wist ik al ruim van tevoren ;) verder kocht ik ook nog de gezichtsscrub van Annayake.

  ik kan zelf ook heel erg voor de verpakking van een product vallen, dus dat komt me heel bekend voor.

  nog veel plezier met je nieuwe aanwinst.

  saskia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, deze bevat echt heel veel glans, dus een zeer feestelijke highlighter :-)

   Dat er geen pompje bij zit, is het enige nadeel aan de DW foundation. Je kan wel een MAC pompje kopen, dat past er op, maar dat heb ik nooit gedaan. Benieuwd wat je ervan zal vinden!

   Verwijderen
 5. Dat is weer echt zo'n prachtig product waarvan het bijna zonde is dat je het moet gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh wat is hij mooi zeg! Wel een beetje vervelend dat het zo vroeg komt, ik wou deze op mijn kerst wishlistje zetten maar kan toch niet verwachten dat mijn familie nu al kerstcadeautjes gaat kopen haha :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat gevoel had ik ook een beetje. Maar blijkbaar is het wel the way to go...

   Verwijderen
 7. Wauw, zo mooi en ik zeg hebben...... ;-)
  Oh, ik koop liever alvast mijn kadootjes voor de feestdagen in oktober dan in december.
  Omdat de kans dan groot is dat er producten uitverkocht zullen zijn.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij hebt duidelijk de goede instelling! Ik was keer op keer te laat :-)

   Verwijderen
 8. ( zit met haar mond open, te staren naar dit pareltje)...wat een onwijs mooi patroon heeft deze highlighter, onwijs mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ziet hij er prachtig uit. Ik zou op het eerste zicht denken dat hij veel te koel is voor mijn warm huidje, maar zal hem eens swatchen als ik het in de winkel zie liggen!

  X Alice

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig