13 januari 2015

Lush Valentijn 2015

Lush The Kiss lip scrub

Love is in the air! Of je nu voor- of tegenstander bent van valentijn en alles wat er rond hangt, laat deze overwegend roze collectie van Lush niet aan je voorbijgaan!

The Kiss lip scrub - € 9,95
De lipscrubs van Lush zijn mijn favoriet. Kleine, glazen potjes waarmee je lang toekomt en een aantal geuren en kleuren om uit te kiezen. Eerst ging ik overstag voor Bubblegum lip scrub (mierzoet en roze!), enkele jaren later kocht ik Popcorn lip scrub (mijn huidige favoriet, een mengeling van zoet en zout). 

The Kiss lip scrub is een nieuwe variant: donkerroze en vol met minuscule, eetbare hartjes. Qua smaak vind ik hem wat tussen Bubblegum en Popcorn in zitten: The Kiss is overwegend zoet, maar met een portie zeezout waardoor ik hem minder overweldigend vind dan Bubblegum.

Een keer per week scrub ik mijn lippen, tussen de andere wekelijkse maskertjes en peelings door. Een lip scrub is trouwens heel gemakkelijk te gebruiken: een beetje aanbrengen op je lippen, scrubben met de vingertoppen en dan naargelang de goesting aflikken (dat kan, de Lush lip scrubs zijn volledig veganistisch!) of afspoelen. Alle velletjes zijn verdwenen en mijn lippen verkeren weer in goede gezondheid.

Lush Floating Flower Bath Bomb

Floating Flower Bath Bomb - € 5,50
Deze Floating Flower heeft voor mij eerder een stervorm, maar doet mij ook wel denken aan een waterlelie. Geen verkeerde naam dus :-) Floating Flower staat garant voor een kleurenfestijn en de geur - ylang ylang en jasmijn - is heerlijk bedwelmend. Hij is vrij groot, dus volgens mij kan je hier twee keer mee doen.

Lush Heart Throb Bubbleroon

Lush Heart Throb Bubbleroon

Heart Throb Bubbleroon - € 5,95
Mijn eerste gedachte bij de nieuwe Heart Throb bubbleroon: cool, een gigantische macaron! En daar lijkt hij ook wel een beetje op. Maar dit Franse gebakje verkruimel je lekker in je bad voor giga bubbles, waar de karitéboter en etherische oliën je badwater verzachten en je huid verzorgen. Je kan hem heel gemakkelijk in twee delen door de twee helften uit elkaar te trekken. Hij ruikt trouwens naar deze African Paradise body conditioner. Het water én mijn handpalmen kleurden rozerood, want dit schatje is erg gepigmenteerd, dus achteraf zou ik het bad wel even goed uitspoelen. En anders is er nog altijd good old Vim.

Lush Cupid's Love soap

Cupid's Love zeep - 100 g voor € 6,50
Lush is natuurlijk ook gekend voor zijn solide zeep en voor valentijn is er een hartvormige zeep, met verwijzing naar Cupido. De geur is lekker fruitig - bergamot, vijgen en passievrucht - met een shot zoet en houtachtig rozenhout. Om je huid niet uit te drogen, zitten er verse vijgen, sojayoghurt en passievrucht in.

Lush Unicorn Horn bubble bar

Unicorn Horn bubble bar - € 5,25
Lush doet een rondje My Little Pony met deze Unicorn Horn bubble bar. Ik blijf gefascineerd kijken naar de sprookjesachtige pastelkleurtjes... En magie in je bad gegarandeerd: Unicorn Horn verkruimel je onder een stromende kraan voor lekkere bubbels met de geur van neroli- en lavendelolie, een portie fonkelend glanspoeder (lees: overspray) en kleurrijke snoepsterretjes. 

Ik vind dit een van de leukste bubble bars die Lush heeft! Het is gewoon een geslaagde combinatie van kleuren, de sprookjesnaam, de lekkere geur. Ook deze kan je eventueel twee keer gebruiken, het hangt er een beetje van af hoe weelderig je die bubbels wilt.

Lush Prince Charming shower gel

Prince Charming shower gel - 100 g voor € 7,95
Prince Charming komt er dit jaar weer aan op zijn witte paard. Het is geen exacte rerun van vorig jaar, want de samenstelling is lichtjes veranderd. De marshmallow, vanille, amandelolie en granaatappelsap werden versterkt met sandelhout en etherische oliën van geranium en grapefruit. In mijn douche valt nog steeds vooral de grapefruit op, fris en fruitig!

Lush valentijn - vanaf 9 januari 2015 bij Lush


BeautyLoves
Share:

8 opmerkingen

  1. Wat een heerlijke producten allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superheerlijke producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Supermooie producten :-) Al die kleuren zijn ook zo mooi! Wil zelf graag de Prince Charming douchegel en de Unicorn Horn bubble bar.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke producten! Ik ben wel benieuwd naar de douchegel.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Meer girly kan een collectie niet zijn. Dit is echt voor meisjes-meisjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een lipscub wil ik zelf nog graag eens dus ik ga eens kijken naar deze! Die unicorn bubble bar lijkt me ook super.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het ziet er zo mooi uit!
    Ik ben zo benieuwd naar de showergel en de lipscrub ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig