29 september 2015

Lush Halloween 2015

Lush Halloween 2015

Het Halloween-seizoen begon voor mij dit jaar in NYC: op 1 september verwelkomde Starbucks de limited edition Pumpkin Spice Latte en ook bij Bath & Body Works was het al Halloween wat de klok sloeg. Korter bij huis doet ook Lush mee met een aantal heerlijke Halloween bad- en doucheproducten!

Lush Nightwing shower jelly

Nightwing shower jelly - € 6,95

Nightwing shower jelly is nieuw en vooral heel erg cool. Shower jellies lijken op hompjes gelatinepudding, maar dan voor in de douche. Normaal gezien is het een solide homp, maar deze Nightwing komt gewoon in de vorm van een vleermuis - hoe cool is dat?! Hij zit een beetje opgevouwen in het potje, waardoor je niet meteen het leuke design ziet. Je merkt wel meteen dat het geen normaal gevormde shower jelly is. Ik denk niet dat ik hem telkens uit het potje ga halen, maar eerder een stukje afknijp en mee de douche in neem.

In tegenstelling tot wat ik dacht, heeft deze donkere shower jelly niet de stereotype diepe of zware geur, maar ruikt hij door het limoensap net heel erg fris en fruitig. En. Dat. Is. Lekker. Zeer content met deze nieuwigheid!

Lush Sparkly Pumpkin bubble bar

Sparkly Pumpkin bubble bar - € 5,95

Halloween staat voor een overvloed aan pompoenen - het is er echt de tijd van het jaar voor, je vindt ze overal in de supermarkt en ik maak er heerlijke pompoensoep mee. Al kan ik nu ook mezelf in een pompoenbadje laten weken, moehaha. Deze Sparkly Pumpkin bubble bar heeft zelfs een echt kaneelsteeltje, schattig!

De oranje kleur verraadt het al een beetje: ik ruik eerst en vooral sinaasappel en dat maakt deze bubble bar samen met de ylang ylang heerlijk verwarmend en perfect voor de koudere temperaturen. Als je glitters op je lijf wilt vermijden, spoel dan even de glittercoating af voor gebruik, zo blijft er niets hangen. Je kan de Sparkly Pumpkin in twee breken om er dubbel zoveel plezier van te hebben, gewoon verkruimelen onder het stromende water en wachten op het oranje badwater en witte bubbels!

Lush Lord of Misrule

Lord of Misrule bath bomb (€ 5,95) & Lord of Misrule shower (s)cream (€ 8,50 voor 100 g)

De Lord of Misrule bath bomb is een rerun van vorig jaar - denk: een dreigend klinkende naam en aardse geurnoten als zwarte peper en patchoeli. De groene bolster heeft een wijnrood hart dat komt kijken van zodra je de bath bomb in het water gooit. Eerst kleurt je water groen en dan komt mondjesmaat de rozerode kern vrij - een mini-filmpje vind je op mijn Instagram. Uiteindelijk wordt het badwater wijnrood en ligt er een beetje schuim, maar niet zoveel bubbels als met een bubble bar.

Met de shower (s)cream deed Lord of Misrule aan gezinsuitbreiding. Ik vind de groene douchegel er best freaky uitzien, alsof ik mezelf was met slijmerige groene heksenprut - perfect voor Halloween! Deze Lord of Misrule bevat alweer zwarte peper en patchoeli, maar ook vanille en tarwekiemolie. Ik gebruik graag douchegel en ben blij dat Lush ook kleine flesjes van 100 g voorziet, zo kan je regelmatig afwisselen en nieuwigheden uitproberen.

Over enkele dagen is het zover: Lush Halloween ligt op 2 oktober samen met de andere limited edition winterproducten (Rose Jam! Snow Fairy!) in de Lush winkels.
Share:

6 opmerkingen

 1. Die showerjelly lijkt me zo leuk en het doet mij denken aan het sneeuwmannetje van vorig jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zien er zo leuk uit! Ben benieuwd naar die showergel, binnenkort eens even snuffelen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De showergel heeft zo'n lekkere geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. <3 de Lush Halloween collectie! Vooral Lord of misrule vind ik erg lekker ruiken

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig