22 september 2015

NYC vlogs!

NYC

Inmiddels ben ik al twee weken terug in het land, en lijkt het een beetje onwerkelijk om mezelf in NYC te plaatsen. Het editen van deze filmpjes was dan ook een ware trip down memory lane naar onze week in de stad en ik denk er met alle plezier aan terug. Sterker nog, ik wil nog wel eens teruggaan! Het zal niet voor direct zijn, maar wie weet wat de toekomst brengt...

NYC

NYC

NYC

NYC

NYC

Ik heb de NYC vlog opgesplitst in drie filmpjes: een pré-vlog van de dagen voor en na onze trouw en twee filmpjes met enkele NYC indrukken. Je mag van mij ook nog een apart artikel verwachten met enkele do's en don'ts die ik als first timer in NYC heb onthouden. Enjoy!


Share:

7 opmerkingen

 1. Zo gaaf!! Het is nog steeds mijn droom om naar NYC te gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig! Ik ga meteen alle vlogs een bekijken, se.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cool! Wat leuk dat je op YouTube bent. Ik ga me zeker abonneren hoor! Zelf hou ik het liever op bloggen op Thankgoodnessitsweekend.blogspot.com
  Groetjes, Natascha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke Vlogs, ik wil echt snel weer naar NY!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke vlogs!! Ik wil ook zeker nog is een keertje terug gaan, prachtige stad hé! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke vlogs, tof om ons overal mee naartoe te nemen. Je hebt er een leuk overzichtje van gemaakt, zoveel lekker eten en mooie plaatsen daar! Ik krijg direct zin te vertrekken. Ik ben er ooit enkele dagen geweest, maar echt al heel lang geleden, en we hadden toen zo weinig tijd dat er nog zoveel dingen zijn die ik zo graag ook eens wil zien, zoals Central Park, The High Line ... Ik moet er zeker nog eens terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zulke leuke vlogs!
  Ik wil er ook ooit nog eens naar toe gaan.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig