13 december 2015

Rituals Oriental Nights

Rituals Oriental Nights

Nog twee weken voor Kerstmis, y'all! Ik ging gisteren de stad in, op zoek naar een kerstcadeautje voor de Secret Santa die we met de familie van mijn man doen, dus ik ben voorlopig gesteld. Ik ga niet verklappen wat ik kocht, je weet maar nooit wie hier meeleest, haha. Maar vorig jaar kocht ik een gigantisch cadeaupakket van Rituals: de kerstlijn is altijd heerlijk warm en kruidig en bevat ware verwenproducten die het goed doen onder de kerstboom. 

Rituals Oriental Light candle

Ik dook zelf al in de Oriental Nights collectie en kocht enkele weken geleden al de geurkaars, Oriental Light (€ 18,50 - 50 branduren).  Een echte kerstkaars die naar mirre en kardemom ruikt - en mij doet denken aan een van de drie wijzen, Balthasar, die mirre bracht bij Jezus. De geur is een beetje zoet maar vooral warm en kruidig, zalig! Op het glas lees je: "accept what is, let go of what was and have faith in what will be" - toepasselijk om terug te kijken op het afgelopen jaar en goede voornemens te maken met 2016 in het achterhoofd. Ik houd van geurkaarsen als een beetje huiselijke luxe een koop regelmatig een exemplaar bij Rituals: ze zijn prachtig verpakt, zitten in een mooi glas met een spreuk, ruiken heerlijk, vullen de ruimte goed en branden egaal. De prijs-kwaliteitverhouding is echt wel oké, zeker als je weet dat de prijs voor andere luxekaarsen vaak al richting de € 50,00 gaat.

's Avonds op de zetel, onder een dekentje, kaarsje aan en dan... tijd voor een kopje thee! Ik ben absoluut geen grote koffiedrinker - dat heb ik volgens mij al eerder verteld - dus de latte-met-een-smaakje uitgezonderd, zie je mij eigenlijk alleen maar kruidenthee drinken. Rituals Oriental Night (€ 4,50) is een goodnight herbal tea in een limited edition doosje met 20 piramidezakjes. De bedwelmende en rustgevende geur komt je tegemoet en de mix van citroenverbena, venkel, kamille, pepermunt, salie, zoethout, rozenbottel, lavendelbloesem en lindebloesem helpt je ontspannen. Ik vind het een lekkere thee, perfect om de dag af te sluiten!

Rituals Oriental Nights

De douche- en huidverzorgingsproducten van Rituals zijn ook al geruime tijd favoriet. Uit de vaste collectie heb ik een zwak voor Zensation doucheschuim en Magic Touch body cream, maar ook deze Oriental Dream en Oriental Cream zijn heerlijke verwennerijen. Oriental Dream (200 ml voor € 8,50) is weer een superzacht doucheschuim dat van een gel onmiddellijk transformeert in een rijk en verzorgend schuim. Superzacht voor de huid en een zaligheid om te gebruiken. De rustgevende geur is een blend van romige cacao en amandelmelk. Nadien kan je naar hartelust smeren met Oriental Cream (200 ml voor € 17,50), voor de gelegenheid afgewerkt met een goudkleurig deksel. Ook de crème zelf bevat een extraatje, want in tegenstelling tot de gewone bodycrème, bevat Oriental Cream hele fijne shimmer die je huid subtiel laat glanzen. Niets overdreven, maar wel lekker feestelijk. De geur is dezelfde als het doucheschuim, maar net ietsje intenser en blijft ook wat langer hangen. 

Rituals Oriental Magic

RItuals Oriental Magic

Een superleuk cadeautje: deze Oriental Magic kerstboomtassels (€ 29,50 voor 5 tassels en 13 ml geurolie) - niet iets dat ik al eerder gezien had, dus voor mij echt wel een uniek en interessant geschenk! Deze ornamenten kan je in de kerstboom of elders in huis hangen voor een feestelijke rode en gouden touch, maar wat ze helemaal speciaal maakt, is het feit dat je er een druppeltje van de parfumolie op kan doen. Middenin de tassels zit er een stukje rode stof waar je de olie kan deponeren. De tassels ruiken dan naar mirre en kardemom en verspreiden die geur ook in huis. Een fijne manier om het huis te doen geuren en je hoeft er niet eens een kaars voor aan te steken. Ze zijn ook perfect herbruikbaar, dus ik ga het doosje bewaren om ze er na de feestdagen in op te bergen tot de volgende gelegenheid.
Share:

10 opmerkingen

  1. Wat een mooie collectie van Rituals. Ik heb zelf het doucheschuim en ik vind de geur zo heerlijk :D x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ben ik blij dat er een rituals winkel vlak naast m'n werk is opengegaan :)
    Nu kan ik elke pauze van deze prachtjes genieten :)

    Ilona
    www.artthisisart.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de rituals en de bodyshop collecties altijd prachtig

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De collectie ziet er echt mooi uit! Die body cream lijkt me heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit is echt een mooie collectie. Een voltreffer!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jep, ben het volledig met je eens! Ik vind het elk jaar jammer dat het een LE is, maar het jaar nadien is er weer een nieuwe collectie die ik goed vind ;-)

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig