14 februari 2016

Love: Rituals Ayurveda


Fijne Valentijn, sweeties! Ik wens jullie vandaag (en natuurlijk ook alle andere dagen) een beetje liefde toe. Want Valentijn of niet, iedereen heeft liefde nodig. Misschien zit er voor jullie een relaxte zondag in, dan heb ik een aantal aanraders van Rituals voor jullie. Wij zijn zelf begonnen met de voorbereidingen van de schilderwerken - na drie jaar in ons huis gaan we er ons eindelijk aan wagen. We zijn amper begonnen en ik zie er al tegenop, haha!

Maar goed, na een dagje werken, wacht er als beloning wel een ontspannen badje of douche - win-win! Easy peasy met Rituals Ayurveda, gericht op het ontspannen en terug in balans te brengen van lichaam en ziel.

Ik had de Ayurveda collection tot nu toe een beetje links laten liggen - compleet onterecht, want de geur is heerlijk. De blend van Indische roos en zoete amandelolie is ietwat zoetig en warm, yum!


Wie al langer meeleest, weet het: ik ben een scrubfanaat. Een à twee keer per week worden de dode huidcellen van top tot teen verwijderd en ik houd ervan om suiker- en zoutscrubs te gebruiken. Deze pot Himalaya Scrub (450 g voor € 19,50) bevat kristalzouten uit de Himalaya die uiterst geschikt zijn om je huid terug een gezonde boost te geven. Terwijl je scrubt, wordt er ook een verfrissend, voedend en zacht laagje op je huid achtergelaten, dat is een mix van Indische roos, verse munt en kalmerende zoete amandelolie. Als je hem pas koopt, drijft de olie bovenaan - denk er dus even aan om voor je begint, het zout en de olie even goed te mengen.De grote fles Energy Bubbles (500 ml voor € 13,50) is een van Rituals' bestsellers en ik begrijp goed waarom! Een scheut hiervan onder de lopende kraan en je krijgt een heerlijk geurend bad met een zacht en weelderig schuim. Ideaal om te ontspannen en je inner zelve rust te gunnen. Ik moet toegeven dat ik mezelf al snel laat gaat in de Energy Bubbles: ik ben nogal gek op veel badschuim, dus ik kijk niet op een scheutje meer of minder, hihi. Het mag je dan ook niet verbazen dat mijn fles al bijna halfleeg is, oeps!

Vooral 's avonds vind ik het zalig om het flesje Shanti Chakra (100 ml voor € 13,50) boven te halen. Het vreemde is, ik vind hem niet terug op de Rituals website, dus ik weet niet goed of hij uit collectie is? Maar dit flesje is dus een verzorgende lichaamsolie, weer met hydraterende zoete amandelolie om het vochtgehalte van je huid op peil te houden en ontspannende Indische roos. Een massage is altijd goed - het geeft je een momentje van rust en het helpt om gifstoffen af te voeren. Ik gebruik deze het liefste 's avonds omdat ik dan mijn pyjama kan aantrekken en nog wat kan loungen. Shanti Chakra is een lichaamsolie, maar trekt op zich wel heel goed in, zeker als je vooraf scrubt.

Ik weet niet of mijn haar veel van het ontspannende effect merkt, maar de Shikakai Secret conditioner (200 ml voor € 9,50) voelt alleszins erg fijn aan. De shikakai-plant is anders wel al lang gekend in de ayurvedische wereld, ideaal voor haarverzorging omdat het je haar glans geeft en ook ontwart. De Shikakai Secret conditioner is licht en toch romig en heeft op mijn haar inderdaad een heel ontwarrend effect. Ik merk meteen dat mijn Tangle Teezer er nog sneller door gaat, wat ideaal is met haar dat anders na het wassen snel in knopen belandt.

Fijne zondag!
Share:

14 opmerkingen

 1. Zalige producten om thuis zelf een verwenmomentje te houden en je in een spa te voelen ;)
  Ik ben fan!

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijke review en fijn geschreven <3 En dan je foto's, wauw zeg! De fles Energy Bubbles zou hier ook snel gaan. I love bubbles! Ook het lichaamsolie klinkt verrukkelijk ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet echt eens producten van deze collectie in huis halen, iedereen is er lyrisch over. De scrub klinkt zalig, en naar de conditioner ben ik nu ook wel benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die badschuim lijkt me heerlijk. En bah schilderen, dat ben ik ook nog altijd aan het uitstellen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijke collectie eh, ik ben er ook gek op.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke producten hé! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hmm alles bij Rituals ruikt zo heerlijk he ! Heb er dit weekend ook nog het één en ander gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het een superleuke winkel, alles ruikt er zo lekker!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig