2 april 2016

Sisley Super Soin Solaire Teinté SPF 30

Sisley Super Soin Solaire Teinté SPF 30

Ik ben altijd blij te zien dat producten meerdere functies hebben. Zeker naar zonnebescherming toe hebben zeer veel foundations en BB creams tegenwoordig een ingebouwde zonnefilter, wat het allemaal net wat gemakkelijker (lees: sneller) laat lopen. Voor Sisley is zonnebescherming een vak apart en hebben ze een hele lijn aan zonneproducten voor gezicht en lichaam. Deze tube is de nieuwe Sisley Super Soin Solaire Teinté Protecteur de Jeunesse met een zeer degelijke SPF 30. In feite staat het voor een driedubbele werking: verzorging, zonnecrème en foundation kunnen allen vervangen worden door een en hetzelfde product. Op zich zou je al de rest kunnen buiten gooien en enkel deze compacte tube mee op reis nemen.

Sisley kan je nooit los zien van verzorging; zelfs in hun make-up vind je altijd zeer verzorgende plantenextracten terug, ze staan daar echt om bekend en zullen dat pad ook blijven bewandelen. Die expertise en research verklaart ook altijd het hogere prijskaartje en ook nu is dat niet anders: edelweiss en witte lupine beschermen de huid tegen oxidatieve stress en verlies van stevigheid en optimaliseren de vochthuishouding; karité, camelia-olie, mango-extract en zonnebloemolie hydrateren de huid en geven haar terug veerkracht.

Sisley Super Soin Solaire Teinté SPF 30

De Super Soin Solaire Teinté bevat een formule die twee minerale zonnefilters combineert: gemicroniseerde zinkoxide beschermt tegen UVA-straling en fijne titaniumdioxide beschermt tegen UVB-straling. Bovendien is de formule waterproof en beschermt het je huid zowel in de stad als op het strand en dit tegen zonneveroudering (lees: rimpels, bruine vlekjes, uitdroging en verlies van stevigheid).

Naast verzorging en zonnebescherming doet dit product evenzeer dienst als foundation. Super Soin Solaire Teinté bestaat in vier verschillende tinten - 0 Porcelain, 1 Natural, 2 Golden en 4 Amber - waarvan ik hier 1 Natural draag en die kleur is nagenoeg perfect. Ik neem ongeveer een klein nootje uit de tube en werk de foundation in - naargelang het moment is dat met mijn vingers of met een foundationkwast. De formule is vrij luchtig, bijna mousse-achtig te noemen en geeft echt wel een behoorlijke dekking. Ik begon hieraan zonder hoegenaamd enige verwachting en viel de eerste keer van mijn stoel! Uiteraard draag ik op de foto hierboven ook nog wat concealer en poeder en bracht ik daarna nog een bronzer en blush aan. Toch vind ik dat je het effect heel goed kan zien en is het vergelijkbaar met een lichte tot medium dekking van een foundation. Omdat er zoveel extra verzorging in zit, haalt 'ie op mijn gemengde huid geen volledige dag zonder touch-ups en is de dekking op het einde van de dag vervaagd rondom mijn neus en mond. Maar absoluut geen slechte prestatie, liefhebbers van Sisley zullen het er zeker voor over hebben!

Sisley Super Soin Solaire Teinté Protecteur de Jeunesse SPF 30 - 40 ml voor € 120,50

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig