5 juli 2017

InstaLoves: juni 2017


Klaar voor de fotoreeks van juni? Ze zijn bijna uit seizoen, de mooie pioentjes, maar ik blijf ze kopen zolang ik kan! Sowieso ben ik altijd blij te maken met een vers boeket bloemen, maar in het bijzonder met ranonkels en pioenen. Dit bosje kocht ik op de zaterdagmarkt in Genk en was een echt koopje!


Een namiddagstop bij Coffee Café en ik probeerde de mini cheesecake. Ik ben altijd te vinden voor nieuwe smaken, maar dit viel mij wel een beetje tegen. Het was gevuld met een dadel-pecanmengeling, maar dat was mij wat te hard en overdadig. Niet erg, volgende keer neem ik weer wat anders. De gewone kaastaart kan ik trouwens dubbel en dik aanbevelen!


Deze oogmaskers vielen in juni bij mij op de deurmat - nét op tijd, want de laatste weken zijn weer superdruk. Soms zou ik wel meer dan 24 uur in een dag willen, kan dat? :-)


En nog meer moois! Ik ben de laatste weken weer helemaal into zelfbruiner. Ik heb de tijd niet om in de zon te gaan liggen, maar wil wel graag een bronzey kleurtje opbouwen. Mijn geheim voor een streep- en vlekvrije zelfbruiner: een goede schuimhandschoen! Vroeger was zoiets niet gemakkelijk te vinden in ons kikkerlandje, maar tegenwoordig hangen ze gewoon bij Di in het assortiment! Ze hebben ook een (voor mij) nieuw merk zelfbruiner, Sunkissed. Ik test op dit moment drie soorten uit: een gewone mousse, een rapid tan mousse en een gradual tan. Voor mij mag het vooruit gaan, dus ik ben wel fan van de rapid tan, maar om het kleurtje te onderhouden of om er zachtjesaan in te rollen, is zo'n gradual tan best handig.


Ah yes, skincare! Ik houd van make-up, maar dé basis blijft voor mij toch wel skincare. Het kleurrijke en vrolijke merk Formula 10.0.6 gaat alvast voor betaalbare cleansers en maskers.


Tigra says hello!Recent opende Giuliano in Hasselt, aan de Kinepolis. Ik kende het concept al van in Maasmechelen Village, dus reserveerden we een tafeltje met een groepje van zes. Het interieur is absoluut de moeite - het is een hele transformatie als je het vergelijkt met het Hollywood café dat er vroeger gelegen was! Maar het eten viel me eerlijk gezegd een beetje tegen. Ergens denk ik wel dat het mijn eigen schuld is - ik bedoel, wie bestelt er nu ook een gemengde visschotel in een restaurant dat overduidelijk al z'n energie in de pizza's steekt?! Bon, volgende keer beter, dan wordt het gewoon een pizza, want die zagen er wél heerlijk uit.
De desserts daarentegen hebben helemaal afgedaan: ik bestelde de kaastaart en Timo de witte truffelijs. Ik kon me echt niet van de indruk ontdoen dat dit pre-bought diepvriesdesserts waren, er was niets vers of homemade aan en de smaak viel ook tegen. Beetje jammer!


Mijn collega weet dan weer hoe het wél moet. Ze werd 50 jaar en wij mochten ook naar het feestje. Of zeg maar: eetfestijn, want dit lag op elke tafel te wachten als voorafje - jawadde! Toen we daarna voor de barbecue mochten aanschuiven, was het helemaal af. Nog eens een gelukkige verjaardag, Tine!Een beetje vrolijkheid voor de zomer, zegt Kiko. Voor hun 25e verjaardag brengen ze verschillende capsulecollecties uit en deze neon collectie is er een van. De oogschaduwkleuren zijn een beetje too much voor mijn dagelijkse look, maar de lipproducten mogen zeker en vast knallen!Op een zonovergoten dag tjokten we richting Genk voor het Hap foodtruckfestival - check deze vlog voor meer!Ik kon niet weerstaan aan de nachos met kaassaus en ook dit Vietnamees gerechtje was zeer lekker!


Maar dé klepper van de dag, was toch deze suikerspin. Ik ging meteen voor de grote, zoals je wel kan zien. En ja, ik was er superblij mee, haha. Ik denk dat suikerspin terug hip is, want de Action verkoopt zo'n machine waar je thuis zelf mee aan de slag kan. Ik koop dat bewust níet, want dan houd ik het gewoon niet meer!


Ook hiervan word ik blij: de DHC Deep Cleansing Oil! Deze bestseller is simpelweg een cultproduct te noemen en ik kan niet wachten om hem te testen en te reviewen voor jullie. Zoals jullie wel weten, ben ik sinds enkele maanden hélemaal into oliereinigers - zó effectief voor mijn make-up, niet normaal! Wordt dus vervolgd...We gingen lunchen bij Bistro Bottega, vlak aan schoenenwinkel La Bottega. Een shopke en daarna een hapje, dat is goed gezien ;-) De bistro is al enkele maanden open maar het was ons eerste bezoek en het viel absoluut niet tegen, zowel qua interieur als qua eten. De croque manchego met tomatenpesto en gegrilde courgette krijgt alvast twee duimpjes omhoog, lekker!


De reviews zijn niet geheel overtuigend, maar ik kon het niet laten om de zilverkleurige Glamglow Gravitymud te kopen - tin man voor Halloween, iemand? Fun is het wel, zo'n masker en ik heb ook de indruk dat het een goed pre-event masker zou kunnen zijn. Langetermijnresultaten zie ik mezelf hiermee niet halen, dus is het maar goed dat ik masker kocht met een goede korting.


Ik probeer tegenwoordig zeer regelmatig te bewegen, maar eerlijk... ik doe het alleen maar zodat ik kan blijven eten, hahaha! :D En ik wéét dat ik niet de enige ben!! Ik ben overigens gestopt met Infraligne, zal ik daar eens een follow-up artikel over schrijven?We vierden de verjaardag van een vriendin met fancy drinks bij het nieuwe Único Gastrobar in Hasselt. Het ligt in het voormalige pand van de Goei Goesting en sluit nu helemaal aan bij het interieur en het concept van L'Aperi Vino en Buon'Eatalia. Vergeet de traditionele cocktails - hier drink je geen 'gewone' mojito maar wat specialers.


Italiaans, take two! We bemachtigden 'op den bots' een tafeltje op het terras van Peppe's in Genk. Het was heerlijk weer en ik waande mij even in Italië. Waarschuwing: kortgerokte/gebroekte mensen zetten zich best niet op het bankje maar kiezen voor een stoel, wegens plakkerige (lees: zweterige) billengevaar :D

Ik was er al eens eerder gaan eten tijdens een teambuilding en ook ditmaal was het heerlijk vertoeven bij Peppe's. De pizza was heerlijk, maar wat te veel voor mijn lunch, dus liet ik de rest inpakken in een doggy bag - en daar deden ze helemaal niet moeilijk over.Twee weken geleden stationeerden we aan het nieuwe Havenhuis in Antwerpen voor een vrijgezellenfeestje. We hadden helaas wat pech met het weer - grijs, koud en winderig - maar het uitzicht was wel de max!'s Avonds trokken we naar het centrum van de stad voor een giga portie sushi bij Zaowang en als toetje enkele cocktails bij Backyard. Supertof: ze hebben er best veel mocktails op de kaart staan, wat ik als chauffeur van dienst zeker kon appreciëren.


Een beetje we-time op zondag - ontbijten met the hubby bij Le Pain Quotidien. Ik probeerde een van de nieuwe seizoensspecials, de crunola met sojayoghurt, munt en aardbeien. Lekker!


Na een vermoeiend weekend, en al zeker op Terrible Tuesday, kon ik best wat energie gebruiken. Deze nieuwe producten van Nivea beloven verzorging met een plus, benieuwd! Mijn collega's zijn inmiddels al bekend met het concept van Terrible Tuesday, de ergste dag van de werkweek, haha!


Aaah, een verse Beautyblender, heerlijk! De zwarte ligt nog even in de kast, ik kon het niet laten om terug met de roze te beginnen, hihi.Terug in de haven van Antwerpen, ditmaal op Linkeroever (mét zicht op het Havenhuis) voor het huwelijk van Vanessa en Hans - proficiat! Beachy vibes in Club Cabane aan Strantwerpen - weer een plekje dat ik van mijn 'te bezoeken' lijst kan schrappen!


Deze kwam ik op Facebook tegen. So me! Timo lacht mij altijd uit en zegt dat ik spaghetti eet bij mijn parmezaan in plaats van andersom. Cheese for the win!


Bon, technisch gezien is deze nét een dagje te laat om nog bij dit overzicht te horen, maar ik kon het niet laten. Ik ging naar de allereerste soldendag en ik heb het overleefd! Benieuwd naar mijn buit? Check de shoplog! Wel handig, zo'n toepasselijke filters op Instagram :D

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

10 opmerkingen

 1. Zulke leuke foto's en wat ben jij funny ;-)
  Jammer dat er wat gerechten tegenvielen.

  Fijne dag Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi!
   Niet erg, kan gebeuren, zo weet ik meteen wat ik volgende keer niet moet bestellen!

   Verwijderen
 2. Leuke foto's ! En altijd veel lekker eten he bij jou :p.
  Ik heb nog nooit een lekker dessert gegeten bij een Italiaan. Doe mij maar een extra glas wijn in de plaats :d.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Food is belangrijk! ;-)
   Awel ja, ik denk dat ik u mantra ook maar eens ga volgen. Hoewel de cannoli die we bij Peppe's kochten, dan weer wel lekker en vers was!

   Verwijderen
 3. Ik heb een suikerspinmachine en dat is echt eens leuk om te doen thuis :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou dat ook véél te leuk vinden! Dus ik bescherm mijzelf door het niet te kopen ;-)

   Verwijderen
 4. Mmm, zoveel lekker eten! Een mens zou van de mooie foto's alleen al terug honger krijgen :) de pioenrozen zijn echt prachtig dit jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zoveel leuke foto's alweer! Die pioenen zijn toch altijd zo mooi hé!
  En zoveel lekker eten, die suikerspin is geweldig!! Jammer dat de dessertjes bij Giuliano wat tegenviel, zag er nochtans lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, altijd prachtig! Qua uitzicht hadden we bij Giuliano niet te klagen, het interieur was alvast een pareltje.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig