15 april 2018

Vlog: fit & food diaries

Weekly vlog

Een extra lange vlog vandaag - want: twee weken! - en met een focus op mijn fit & food diaries. Ik link ook nog even naar de review van de Charlotte Tilbury Hollywood Lips, voor wie er meer over wilt lezen!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

9 opmerkingen

 1. Groene asperges, witte asperges, rauw witloof, gestoofd witloof haha. Gelukkig dat je kids alles lusten 🤣🤣🤣. Ik ben ook in een zwart gat gevallen wat sporten betreft. Eindelijk iemand die mij volledig begrijpt! Sporten oké, maar al wat erna bijkomt, pffff. Je hebt wel een ferme crosstrainer, amai 😮, niet op een cent gekeken haha. Zoiets heb ik niet, wel een hometrainer. Is ook heel intensief vind ik zo een crosstrainer. Hoe lang sta je er normaal op? Je bent al goed bezig! Ik ga er ook eens terug werk van moeten maken, nu ik je bezig gezien heb, werkt aanstekelijk 😜.
  Je hebt weer een super mooie make-up looks gemaakt 🔝👌. Bij de 1ste vond ik je lipkleurtje heel mooi, viel mij onmiddellijk op. Ouzo, amai, das straffe boel. Ik heb dat ooit 1x gedronken en gelukkig dat ik zat, ik voelde het direct naar mijn hoofd stijgen 🙂. Die iemand (Tigra) weet wel goed als ze over haar praten precies, hihi.
  Ik zou ze dan ook bij haar nekvel willen pakken 🙂. Je was wel al vroeg aan het bloggen. Ik dacht al, amai die is nog al vroeg bezig in het weekend, die moet uit bed gevallen zijn 😜. Over je Hollywood lips mag je inderdaad stoefen, die zat er nog goed op, 🔝! Ooh jullie doen aan pre-verjaardagen 🙂 en volgende week opnieuw, maar dan echt 😜 Wat was het weer een leuke vlog! Echt fijn! 👏


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tsja, ieder zijn smaak hè :D Ik eet ook wel witte asperges, maar ik heb een voorkeur voor de groene.
   Ik sta er nu meestal een half uurtje op, maar vorig jaar ging dat tot een uur. Dus ik moet terug een beetje opbouwen. Komt goed!
   Ik heb het ook bij een slokje ouzo gehouden, is iets te straf voor mij! :D
   Het lukt niet altijd om op de verjaardag zelf iets te doen, vandaar de pre-verjaardag :D

   Verwijderen
 2. Hoi!!

  Ik ben steeds gefascineerd door de verschillende nagellakjes die je draagt in je filmpjes en vlogs. Mijn aandacht wordt er naartoe gezogen en ik geniet van je manicures.

  Daaromtrent heb ik een verzoekje. Tijdens Vlogmas heb je een filmpje gemaakt over je lipproducten stash. Het was fijn dat je er zo uitgebreid over vertelde. Zou je aub eens een gelijkaardig filmpje willen maken over je nagellakjes? Ik, en ik denk velen met mij,zou dat een leuk filmpje vinden.

  Hopelijk neem je mijn verzoekje in overweging; )

  P.s. heel veel plezier met je nieuwe schoenen. Dat ze lang mogen meegaan :D

  Bye

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel, een filmpje over mijn nagellak staat nog op de to do list, maar ik moet nog even zoeken hoe ik best de swatches doe. Anders gaan mijn nagels afzien tijdens het opnameproces :D
   Maar ik probeer het zeker in orde te krijgen!

   Verwijderen
  2. Wat fijn van je, Stamatia <3

   Heel prettig om te lezen dat je een nagellak filmpje wil opnemen. Ook al kost het tijd en de nodige moeite om te swatchen. Alvast bedankt, hé :)

   Hou het hoofd koel daar in Hasselt, tijdens deze warme lentedagen :D

   Fijne avond

   Doei xx

   Verwijderen
 3. Ik hou van je weekvlogs!
  Leuk om wat meer te zien wat je eet en klaarmaakt.
  Altijd goed om inspiratie op te doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne vlog, extra leuk met al het lekkere eten erbij! :-). Goed om eens te horen dat iemand geen friteuse heeft ;-). Ik heb er zelf ook geen (meer). Ik hou niet van de geur, die toch vaak blijft hangen bij klassieke friteuses. Veel succes met je sportroutine! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb nog even gedacht aan zo'n "gezonde" friteuse, maar eerlijk, ik leef al vijf jaar zonder friteuse en ik mis het absoluut niet. Er zijn veel alternatieven voor de oven en als we "echte" frietjes willen, is de frituur niet al te veraf, haha.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig