31 mei 2018

Fashion haul & try-on

Fashion haul

Na de Londen beauty haul is het tijd voor de Londen fashion haul, al neem ik die laatste woorden met enige korrel zout, want ik ging eigenlijk enkel shoppen bij Reiss, haha. Ik probeerde voor deze video een aantal try-on shots toe te voegen, vergeef deze niet-fashionblogger ;-)


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

  1. Heel erg mooie kleding! Daar kun je jaren plezier van hebben. Ik ben helemaal verliefd op jouw armbanden zou je kunnen vertellen waar die van zijn?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel!
      Twee armbanden zijn van Monica Vinader, de Signature Bangle Thin (er zijn ook dikkere versies van), eentje in zilver en eentje in rose gold.
      En de rest is een set van The Current Custom, ze heeft Cuff Bracelets in verschillende sets (combi van verschillende diktes en ook materialen). Helaas wel enkel online!

      Verwijderen
    2. Heel erg bedankt! Ik ga er snel naar op zoek. Ik lees je blog erg graag.

      Verwijderen
  2. Mooie en stijlvolle kledij!
    Die rok is ook heel leuk, 'zwierig' :-). Ik kende Reiss niet, maar blijkbaar hebben ze er echt mooie stukken.

    Fijn weekend alvast!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele mooie stuks. Dat kleedje is echt prachtig door de 2 verschillende delen in 2 verschillende stoffen. De rest ook hoor maar dat kleedje springt eruit 😊.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er super leuk uit! Gaaf filmpje.

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig