6 juni 2018

Een look met high end make-up en first impressions

High end makeup look

De laatste keer deed ik een full face met drogisterijproducten, vandaag zijn een aantal nieuwe high end producten aan de beurt!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Hele mooie look! Ik heb zelf nog nooit iets van Nars geprobeerd, maar ziet er wel goed uit. Ben momenteel into Dior ;-).

  Welke oogschaduw draag je hier juist? Op de video ziet het er wat 'taupe' uit, en daar ben ik naar op zoek :-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, maar Dior is ook niet slecht :D Hun nieuwe backstage collectie spreekt mij wel aan, die paletjes! En de nieuwe foundation ziet er ook goed uit.

   Dat is dit palet van Chanel (helaas LE): https://www.beautyloves.be/2015/10/chanel-entrelacs-eyeshadow-palette.html
   Alternatief is misschien Urban Decay Naked Basics, daar zitten zowat gelijkaardige kleuren in en dat palet gebruik ik ook erg vaak!

   Verwijderen
 2. Ok, bedankt voor de tip!

  Ja, ik ben ook wel benieuwd naar de nieuwe Backstage collectie van Dior (vooral hun foundation). De verpakkingen zelf vind ik iets minder, maar het is natuurlijk de inhoud die telt :-). En het is heel positief dat ze eindelijk zo'n uitgebreid gamma aan tinten hebben. Zelf gebruik ik al vrij lang hun Forever foundation (lichtste kleur), ook fijn, een klassieker.

  Alvast een fijn weekend gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de verpakking doet mij denken aan de MAC Face & Body foundation. Maar ik snap het wel, het is de backstage, voor de pro's zogezegd, dus minder fancy :-)
   Ik hoop dat alle kleuren ook effectief in België te koop zullen zijn, want vaak is er een ruimer kleurenpalet maar wordt in ons land slechts een deel verkocht. Zo wilde ik hun Nude Air foundation, maar was kleur nummer 10 dus niet bij ons te koop en 20 was al te donker :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig