2 augustus 2018

InstaLoves juli 2018


Het is alweer augustus! In het begin van mijn verlof droomde ik van een zonnige vakantie en jawel, dat heb ik voor de volle 100% gekregen, hoera! Ik heb dan ook heel de tijd in korte shortjes en cami topjes gelopen, qua garderobe is dat een heel gemakkelijke keuze :D



Mooi weer vraagt natuurlijk ook om een foodtruckfestival! Er vond er eentje plaats op het Molenpoortplein in Hasselt en we spraken af met enkele vrienden voor een namiddag gezelligheid. Ik ging voor naanbrood met kip en samosa's met een zeemeermindonut als dessert.


Ik voelde me aangesproken door deze post op het werk, haha - hoe zou dat toch komen?! :D


Lunch bij PUUR in Hasselt! Een beetje té puur, er mocht gerust wat zout in de omelet zitten of een sausje om het geheel wat minder droog te maken. Een mooie Insta-foto, dat wel :-)




'Even' op bezoek bij de ouders, dat is aan het werk worden gezet om een Ikea-barbecue en twee kasten in elkaar te steken. Drie uur later waren we eindelijk klaar en was het tijd voor de beloning: food, inclusief mierzoete dessertjes. Ik heb een zwak voor dit soort ingemaakt fruit, bovenaan zie je kleine vijgen, onderaan kersen. Ik heb het zelf ook al gemaakt met kweepeer, dat moet ik snel nog eens doen!


Badkamertijd! Dit bubbelend tissuemasker van Ici Paris XL is echt wel fun, alleen minder geschikt om de deur te openen, haha. Van zodra je het masker op je gezicht legt, begint de formule te schuimen om het te laten inwerken. Het is een zuiverend masker, maar net wat milder dan pakweg een kleimasker, omdat het je huid niet uitdroogt.


Aah, de wereldbeker. Wereldkampioen zijn we niet geworden (en daar baalde ik echt wel van), de Doritos zijn uiteraard wel opgegeten.


Als je mijn eerste vakantievlog zag, is dit geen verrassing meer, maar oh my god, dit was een taaie pizza. Zo jammer, want de smaak en kruiding zat wel goed, maar we (jawel, we hadden met zes mensen pizza besteld en allen hetzelfde probleem) konden zelfs met een steakmes niet door het deeg snijden. Why?!



Vakantie, dat is ook een dagje luieren. Ik had toen nog geen ligstoel (intussen hebben we twee exemplaren van de Casa op de kop kunnen tikken tijdens de solden!) dus een handdoek op het terras bracht de nodige soelaas. Een hele dag liggen, staren naar de lucht en af en toe een dutje doen. Zalig!



Good food, eindelijk! Buon'Eatalia stelt nooit teleur, al kreeg ik dit giga bord risotto jammer genoeg niet volledig verorberd. Nadien spotte ik dit staaltje kunst aan Toerisme Hasselt, mooi gedaan!


Vakantie, dat is ook non-stop Netflix. De serie Good Girls is een aanrader! Ik heb het eerste seizoen om twee dagen uitgekeken en wacht nu vol smacht op het tweede. Ook gekeken: Designated Survivor (een beetje à la 24, maar dan met Kiefer Sutherland als president in plaats van agent), How It Ends (ik haat films met een open einde), Extinction (alien invasion met een heuse twist) en Jane The Virgin (ik zit nu aan seizoen twee en ben het een beetje beu, maar ik hoop dat het terug betert met seizoen drie!).




Een fietstochtje zat er ook in en we gingen lunchen in Westpunt. Zalige locatie aan het water en lekker eten, maar reservatie is wel verplicht tijdens de zomer (als je er iets wilt eten). Ik ging voor de salade met scampi's en huisgemaakte tartaar en die was lekker gedresseerd.


Nieuw in Hasselt: Dille & Kamille! Dit brengt mij terug naar mijn studententijd in Gent, waar ik regelmatig de Dille & Kamille binnenwandelde, een fijne plek voor kleine cadeautjes of keukenspulletjes. Je vindt de winkel in het Kadetsteegje, tussen bakkerij Vangrootloon en Ijs Van De Smaak.


Ook een must in Hasselt: Coffee Café! De kaastaart is er heerlijk en de Virgin Mojito limonade bracht de nodige verfrissing. Ik mag hier eigenlijk geen reclame voor maken, want regelmatig zit de zaak vol en hebben wij er geen tafeltje meer, haha!


Dit vond ik nu eens een leuk pakketje! Een soort van DIY kit van Kruidvat, waar je de body lotion kan pimpen door er zelf ingrediënten aan toe te voegen. Het mengbakje en spateltje krijg je erbij en dan kan je aan de slag. Leuk gedaan en ook fijn om als cadeautje te geven, me dunkt.



Onderweg naar Antwerpen probeerden we te beslissen waar te gaan eten. Mijn voorstellen werden helaas niet goedgekeurd door de wederhelft en zo belandden we nog maar eens bij Five Guys. Nadien wandelden we richting de Botanische Tuin - niet zo héél groot, maar wel leuk om een stukje groen in de stad te ontdekken.




Samen met een vriend gingen we eten bij Black Smoke in Antwerpen. Ook hier: reserveren is een must en al helemaal op tijd. Ik moest drie weken op voorhand een datum prikken om nog een plekje te vinden, maar: het is het meer dan waard! We deelden de pulpo puta als voorgerecht en nadien ging ik voor een van de specials met een bietenslaatje en potato wedges. Nadien kan je nog naar de rooftop bar voor een drankje als afsluiter - als er plaats is en als je tegen luide muziek kunt, haha.



Als je mij op Instagram (@beautylovesbe) en/of Facebook volgt, heb je hopelijk deze aankondiging gezien. MAC gaf gratis lipstick weg, zonder aankoopverplichting, maar enkel op 28 juli! Je kon slechts kiezen tussen vier lipsticks, maar dat vond ik al de moeite om er de volgende dag voor aan te schuiven, haha. En met succes, na een half uurtje aanschuiven ging ik met Costa Chic naar huis!


Barbecue bij de ouders. Vis op de barbecue en heerlijke artisjokken op het bord, zalig!




Toen de temperatuur richting 35°C steeg, werd het ook voor mij even te warm. Helaas was ik niet de enige, in alle winkels in de buurt waren alle ventilatoren en airco's uitverkocht - denk: lege schappen, legen paletten en klanten die als aasgieren om de schappen heen cirkelden om te zien of er toch niet nog een laatste exemplaar te krijgen was.

Dus zocht ik alternatieve wijzen van verkoeling: als je deze Avène Eau Thermale spray in de koelkast legt, is 'ie heer-lijk. Ook een voetenbadje is een must, koud water én ijsblokjes, yes! Intussen hebben we online een ventilator kunnen bestellen en staat hij op dit eigenste moment achter mij te zoemen, zalig!



Het was misschien geen goed idee om bij deze hitte te gaan fietsen, haha - zonder overdrijven, een uur na aankomst was ik nog aan het zweten! Tip: je kan in Hasselt je fiets gratis stallen op de bewaakte fietsenstalling achter het oude stadhuis op het Groenplein.

We gingen voor een lunch bij Marloo's in Hasselt en ik koos de courgettebeignets, die werden geserveerd met baba ganoush, tomaatjes en granaatappelpitjes - lekker!


It's me, Bender :D Eerste test van het Estée Lauder Advanced Night Repair masker en natuurlijk valt meteen de folie op. Het masker bestaat uit twee delen, past perfect op het gezicht en blijft ook heel erg goed zitten.




Voor de maansverduistering trokken we naar Antwerpen, om er vanop het MAS goed zicht te hebben op de bloedmaan. Vooraf zaten we op het terras bij Otomat - oh my god, dit zijn toch echt wel lekkere pizza's. Als dessert kan je er ook een Pavlova pizza kiezen, maar dat is eigenlijk voor drie personen en zou wat te groot zijn voor ons twee, maar het 'glaasje' Eton Mess was een mooi alternatief. Helaas was het veel te bewolkt en was er van de maansverduistering niets te zien!





Op de laatste dag van juli gingen we een dagje naar Bobbejaanland. Tip: ik kocht vooraf tickets via hun website en op bepaalde dagen zijn er kortingen, dus ik betaalde voor onze tickets de helft van de prijs. Hét codewoord van de dag: aanschuiven. Aanschuiven aan attracties, aanschuiven voor eten, ... het was al even geleden dat we naar een pretpark waren gegaan, dus dat was even wennen. Op die manier vloog de dag natuurlijk ook snel om, voor we het wisten was het in de late namiddag, maar met zo'n heerlijk weer zijn waren de waterattracties fantastisch om te doen!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

12 opmerkingen

  1. Zulke leuke foto's van de afgelopen maand ;-)
    Dezelfde lipstick als die jij had gehaald had ikzelf ook gehaald....
    Lekker genieten van het prachtige weer.
    Gelukkig heb je nu een ventilator.

    Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa, goede keuze voor Costa Chic!
      Absoluut, die ventilator is de beste aankoop van de maand :D

      Verwijderen
  2. Die zeemeermindonuts zien er echt super uit!

    Leuk he Netflix?! :-D ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh ja, ik heb soms nog wat last van keuzestress, maar ik apprecieer dat je gewoon kan blijven kijken zonder reclame en de intro kan overslaan.

      Verwijderen
  3. Heerlijk zo een vakantie eh! ;) Zon, relaxen, chillen en eten ;)
    Wat vond jij van het EL Advanced Night Repair masker? Ik heb deze en het bubbelend tissuemasker nog niet gebruikt, maar in de komende dagen vlug verandering in komen. Maar ik ben wel al nieuwsgierig naar wat jij ervan vindt :) Ben jij al begonnen met de Micro Cleansing Balm van EL? Ik ben momenteel de Cleansing Balm van Clinique aan het gebruiken en ik vind het een heel fijn product! Reinigt zeer goed, ook de ogen en je huid voelt erna helemaal zacht en zeker niet droog/trekkerig. Na deze wil ik de Micro Cleansing Balm van EL proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wel, ik heb er tot nu toe eentje gebruikt en ik vond het vooral zéér goed blijven zitten op mijn gezicht, paste echt perfect, ook wel omdat het in twee stukken is. Ook mooi resultaat, maar ik ben er nog niet uit of ik de gezichtsmaskers nu echt wel het geld waard vind. De oogmaskers wel, daar zag ik echt wel een verschil!
      De cleansing balm nog niet gebruikt, ik heb nog een beetje Purity over die ik eerst wil opmaken. Goed dat die van Clinique al zo bevalt!

      Verwijderen
  4. Je hebt een toffe vakantie gehad in eigen land ; ik ging lipstick via site bestellen, maar waren om 8 u s'morgens al uitgeput! Ga de datum al vastpinnen in agenda voor volgend jaar��

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Absoluut, ik mag niet klagen!
      Amai, dan ging het hard via de website - ik vond het wel vreemd dat je online dan een aankoop moest doen en dat je het in de winkel zonder aankoop kreeg.

      Verwijderen
  5. Wat een mooie sneakers heb je aan bij de laatste foto's! :-) Waar heb je die gevonden?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze zijn van Skechers, ze zijn van bij Van Haren. Ik zie trouwens dat ze nog op hun webshop staan. Ik heb ze wel een maatje kleiner genomen dan anders, omdat ik ze vrij groot vond vallen!

      Verwijderen
  6. Alweer zoveel leuks, en lekkers!! Die donuts, OMG!!!!!
    En ja, hier sinds kort ook fan van Good Girls!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die donuts zijn nog wel iets voor u ook!
      Oooh, ik wil het tweede seizoen al zien!

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig