8 december 2018

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick in Crush

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick in Crush

Toen ik laatst een bestelling plaatste bij Anastasia Beverly Hills UK, kocht ik niet enkel de Anastasia Beverly Hills Powder Bronzer, maar ook een liquid lipstick. Ik was al heel lang fan van de Huda Beauty Liquid Lipsticks en aangezien de versie van Anastasia ook op veel online gejubel kon rekenen, wilde ik dat maar al te graag zelf testen.

Aan kleur geen gebrek, want Anastasia produceerde maar liefst 45 kleuren voor haar liquid lipstick. Niet eenvoudig kiezen dus, zeker niet als je online bestelt! Ik zocht - uiteraard - een draagbare roze kleur en koos na enig opzoekwerk voor de Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick in Crush.

Anastasia omschrijft Crush als een soft beige en een lichtere versie van Dusty Rose, wat dan weer een rosy nude is. Afgaande op de swatches vond ik dat er voldoende roze in zat om voor mij te kunnen werken, maar de uiteindelijke kleur zal zeker wel afhangen van je eigen lip- en huidskleur.

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick in Crush

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick in Crush
Swatches: Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick in Crush, links na 30 seconden, rechts vers aangebracht

Sowieso valt mij op dat Crush initieel een medium roze-beige kleur is, maar na een halve minuut opdroogt tot een donkerdere versie daarvan. Dat is geen ramp, maar de initiële rozigheid maakt plaats voor een donker beige-roze tint. Als dat enigszins logisch klinkt. Ik vraag mij af of alle kleuren dezelfde transformatie ondergaan en donkerder opdrogen dan ze uit de tube komen.

Die tube is trouwens transparant met een zilverkleurige dop en met een platte sponsapplicator met afgeronde tip. Geen klachten daarover, er blijft voldoende lipstick aan de sponsapplicator hangen en de platte zijdes werken prima om de kleur te deponeren. Met de fijnere zijdes of punt dan je dan wat preciezer werken, maar al bij al is het zeer eenvoudig om mijn lippen in te kleuren, zonder al te veel accidentjes.

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick in Crush

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick in Crush

De formule is een licht vloeibare, ietwat crèmige substantie - lang niet zo waterig en lopend als de Huda Beauty Liquid Lipsticks, maar niettemin een lichte, gemakkelijk open te smeren formule die snel hecht aan de lippen en dan nog een half minuutje nodig heeft om te drogen. Crush is mooi gepigmenteerd, smeert gemakkelijk en homogeen en dekt zonder problemen. Persoonlijk houd ik er wel van om een lippotlood (Charlotte Tilbury Pillow Talk, iemand?) als basis te gebruiken, omdat dit mij helpt om mijn liprand te omlijnen en dus minder risico geeft om buiten de lijntjes te kleuren. Ook over een lippotlood staat Crush zijn mannetje en blijft de kleur waarheidsgetrouw.

Zwaar vind ik de Anastasia Liquid Lipstick niet aanvoelen, maar van zodra hij volledig droog is, voel ik wel 'iets' op mijn lippen. Dat heeft niets met (de dikte van) de formule, maar wel met het feit dat het bijna poederachtig opdroogt en ik die 'droogte' voel trekken. Liplijntjes worden ook wel een beetje geaccentueerd, al denk ik dat je dat met geen enkele liquid lipstick volledig kan vermijden. Dat is voor mij niet onoverkomelijk of onaangenaam, maar ik kan me inbeelden dat dit voor sommigen wel eens een dealbreaker kan zijn.

Waar Anastasia Liquid Lipstick dan wel mee mag pochen, is de goede houdbaarheid. De matte formule staat z'n mannetje en verdwijnt eigenlijk vooral aan de binnenzijde van mijn lippen, daar waar drank en voedsel passeert. Als ik dan mijn lippen schoonveeg, hangen er kleine brokjes op het servet, en dat is het teken dat ik moet bijwerken.

Als je al fan was van liquid lipsticks, zal ook de Anastasia versie in je kraam passen. In het andere geval vrees ik dat de formule wat 'te droog' opdroogt en houd je het best bij een creamy lipstick of een gloss.

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick - 3,2 g voor € 26,90 bij Planet Parfum

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Je hebt weer een mooie look gecreëerd, prachtige lip kleur ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij ziet er wel heel mooi uit, mooie kleur. Dat je hem een beetje voelt zitten vind ik altijd wel een minpunt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is heel moeilijk met matte liquid lipsticks. Die van Huda Beauty hebben dat vb. al veel minder, hangt ook een beetje van de textuur af, denk ik!

   Verwijderen
 3. Waauw, jouw look, prachtig!! Mooie lipstick ook, zou hem zeker eens willen proberen!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig