30 april 2019

InstaLoves: april 2019


Morgen kunnen we allemaal meezingen met N'Sync - it's gonna be may! - maar vandaag blikken we nog even terug op april.


Tigra eigende zich meteen de Biotherm-ballonnen toe, haha. Kitty party, hierzo! Zij de ballonnen, ik de skincare, geen probleem. Ik probeer nieuwe skincare wel steeds stapsgewijs uit, kwestie van mijn huid niet te irriteren, dus verwacht je in de komende maanden aan enkele reviews!


Over skincare gesproken... ik zag op Instagram dit filmpje en het is mijn doel om met dezelfde precisie een tissuemasker op mijn gezicht aan te brengen. Perfectie!


Twee collega's gingen op pensioen en brachten verse taart mee van de bakker. Onze hele keuken rook superlekker en ik kon niet weerstaan aan een stukje smurfentaart.


Wel te weerstaan, deze spread van bij AH. Op basis van de ingrediëntenlijst leek me dit best lekker, maar het was erg spicy en helemaal niet wat ik had verwacht. Thank you, next!


LOL.

Hello, Gent! Het was weer even geleden dat we er waren, dus het was fijn 'thuiskomen'. Het was die dag zonnig, maar koud en ik zorgde dan wel voor een warme trui en een dikke sjaal, maar ik had beter mijn handschoenen ook meegenomen, brrrr.

We gingen 's middags eten bij Athene in de Vlaanderenstraat - helemaal oldschool, want de zaak bestond al toen wij er nog studeerden en het is er in al die jaren niet veranderd. Niet zozeer mijn eerste keuze, maar we waren met een grote groep en het is niet evident om daar plek voor te vinden. Het eten is okay-ish - het is niet slecht, maar ik heb elders al beter Grieks gegeten.
Vrijdagavond bij Lancôme...  We werden verwacht in de Bozar in Brussel en dat was de ideale gelegenheid om mijn Choo's nog eens uit de kast te halen. De dresscode was colour block, dus ik had nog een felgroene top aan, maar die zit verborgen onder mijn sjaal.

Een van de nieuwigheden was deze Teint Idole Ultra Wear Nude. Ik ging naar huis met kleur 005 en intussen staat de review ook al online! En ooooh, zo'n lipstickcarroussel zou anders ook niet slecht staan op mijn make-uptafel :D


Aan de reacties op deze InstaStory te zien, ben ik niet de enige wiens lijf 's nachts rare kronkels maakt, haha. Ik denk dat de tekening nog niet eens erg afwijkt van de realiteit... Ik lig graag op mijn zij, maar dan half op mijn buik gedraaid, het ene been opgetrokken en het andere been gestrekt. Flexibel ben ik dus nog wel :D
Trots, want in april gingen we meerdere keren fietsen! Fietsen door het water in Bokrijk is een aanrader en lokt, terecht, heel wat toeristen. En als beloning kan er wel eens een ijsje van af, haha.


Bij de Kinder ijsjes is de beloning wel ietsje kleiner, lol. Smaakt trouwens echt wel als een reep Kinder chocolade - goedgekeurd!


TV time! Een tijdje geleden zagen we het eerste seizoen van Westworld en afgelopen weekend sloten we het tweede seizoen af. Ik ben heel benieuwd wat ze gaan doen in het derde seizoen, dat er blijkbaar in 2020 aankomt. Van integraal animatiepark voor volwassenen tot rebellerende robots, Westworld weet het spannend te houden.


Van Ingobernable zag ik nog maar enkele afleveringen, maar ik wil meer zien! De serie opent meteen met een bang, want de Mexicaanse president wordt vermoord. Men kijkt meteen naar de echtgenote, maar je voelt natuurlijk meteen dat zij de zondebok is en er iemand anders achter het complot zit...


Een tegenvaller! Parfum is een miniserie en kent een goede start, maar zakt dan als een slechte soufflé in elkaar. De laatste aflevering is simpelweg weird AF. Kijken op eigen risico :D


De twee seizoenen van The Bletchley Circle konden dan weer op meer sympathie rekenen. Het is niet de meest flashy serie, maar ik kon wel genieten van de samenwerking tussen deze vier geniale vrouwen. Je moet er wel tegen kunnen dat ze onderschat worden door hun omgeving, maar dat was nu eenmaal de tijdsgeest...


Over onderschat gesproken... Of ik Legally Blonde nu al niet voor de tiende keer heb gezien? Waarschijnlijk wel. Maar het is mijn feelgood movie!!


Voor feelgood moet je niet zijn bij Game of Thrones, maar ik ben zo blij dat we EINDELIJK het laatste seizoen kunnen kijken! Hoe het zal aflopen, geen idee, en ik ben er zeker van dat ik nog ga bleiten wanneer er hoofdpersonages gruwelijk zullen sterven, maar ik geniet van elke aflevering en hoop natuurlijk dat uiteindelijk iemand van de goede kant op de Ijzeren Troon zal zitten.


Wat ik trouwens vaak doe tijdens het TV kijken: mijn nagels lakken! Ideaal, want je moet toch in de zetel blijven zitten en dat beperkt de kans dat ik iets verkeerds doe vlak nadat ik mijn nagels heb gelakt en ze daarmee verpest.

Oh ja, en chocolade eten, dat ook.


Ook Tigra geniet van haar vrije Paasmaandag :D
In april is Timo jarig en dat hebben we driedubbel gevierd. Donderdagavond gingen we samen eten bij Het Cordaat in Hasselt en kozen we een tafeltje in de 'serre', ideaal om nog te genieten van de zon. Het was er erg leuk aangekleed met veel hangplanten en een gezellig soort grastapijt en we zaten er beschut tegen de wind.

De kaart is vrij uitgebreid, maar wij gingen voor een hoofdgerecht en een dessert. De porties zijn genereus, dus ik kreeg mijn hoofdgerecht niet helemaal op - wetende dat ik nog plaats moest laten voor het dessert, haha. Want oh my, die moelleux was absoluut de moeite!


Vrijdagavond gingen we met vrienden langs bij BRUUT in Hasselt - ietsje minder verfijnd met burgers en cocktails, maar daarom niet minder lekker! De zachte broodjes met zuurdesem vielen in de smaak, net als de superfijne frietjes. Ik ben niet zo cocktail-savvy, maar mijn cocktail was wel erg lekker, dus voor mij was het geslaagd! Tip: als je er wilt eten, is reserveren wel aan te raden.


Zaterdag had ik een verrassingsdagje gepland! Place to be: Antwerpen, waar ik op de markt nog even langs de bloemenkraam liep. Ik weerstond aan de pioenen en kocht dan maar ranonkels in de plaats, haha.


Eerste stop: Zaowang! Het was heerlijk weer en ik reserveerde een tafeltje op het terras. We konden niet goed kiezen en wilden van alles wat, dus kwam deze sushiboot op tafel. Het water komt mij terug in de mond bij de gedachte alleen al, heerlijk!Voor zijn verjaardag boekte ik Timo een ontspannende massage bij Parfuma met etherische oliën, tranquillity sounds en zachte borstels - blijkbaar ideaal om alle stress te doen wegebben! Op hetzelfde moment werden mijn voetjes verwend met een ultragrondige pedicure. Een uur lang werden mijn voeten onder handen genomen en werd er afgesloten met een voetmassage - heerlijk!In de late namiddag zaten we op het zonovergoten terras bij Perruche, voor een drankje en een stukje taart. De huisgemaakte wortelcake is o-ver-heer-lijk! Zonder zever, de beste wortelcake die ik al heb gegeten, dus daar zou ik zeker voor teruggaan.


Toeval of niet, ik droeg heel wat roze en het was woensdag :DOoooh, zo mooi! Ik snatchte deze beauty op bij Parfuma en kon er intussen al volop van genieten - very J.Lo, haha.De review van dit Tom Ford Contouring Compact staat ook al online!

Ik moest me trouwens inhouden om niet nóg meer NARS paletjes te kopen. Hoe goed zien deze er wel niet uit?!


Vrolijk Pasen deel een! Een rustige zondag thuis, onder ons tweetjes. 's Middags deden we een barbecue op het terras (heerlijk weer!) en in de namiddag at ik de eerste aardbeitjes van het jaar terwijl we TV keken.Vrolijk Pasen deel twee! Een weekje later was het namelijk tijd voor het orthodoxe Pasen en gingen we uit eten met de familie. Too much food, as usual, maar wel lekker.


Het weekend begint als we in de frituur staan, hahahaha.


Ik kreeg afgelopen weekend een halve crise... Zoals je misschien wel weet, is Flowerbomb Extreme een van mijn twee favoriete parfums. Ik draag de geur al negen jaar en ik koop het consequent opnieuw, telkens mijn flesje leeg is. Ik vermoedde al een tijdje dat Flowerbomb Extreme wel eens aan z'n einde zou kunnen komen, maar ik bleef het parfum online en in de winkel zien, dus ik suste mezelf met de gedachte dat ik niet ongerust moest zijn.

Nu is het echter zover - why?! Ik schuimde verschillende webshops af en kon niet meteen een voorraadje vinden. Bij de Bijenkorf stond de geur zelfs aan -50%, maar daar was alles uiteraard al uitverkocht. Ik kreeg via Instagram verschillende tips - waarvoor dank! - en vond uiteindelijk de beste deal op de Nederlandse website Parfumdiscounter. Ik heb wel even gecheckt of het een echt bedrijf was (je weet maar nooit) en gezocht naar klantenreviews en alles zag er legitiem uit. Ik ben in blijde verwachting en houd jullie op de hoogte!


Ik ga begin mei op mini citytrip met mijn broer, bestemming Milaan! Benieuwd hoe dat gaat lopen, aangezien we al sinds mijn 12 jaar niet meer samen op vakantie zijn geweest :D Als jullie aanraders hebben - food, shops of leuke plekjes - mag je mij dat zeker nog laten weten!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

12 opmerkingen

 1. Oh wat balen als je favoriete parfum niet meer verkrijgbaar is, hopelijk kan je op die website nog wat inslaan. Of wie weet nog in Milaan vinden? Lijkt me zo heerlijk een citytrip naar Milaan. Helaas heb ik geen tips (ben daar nog nooit geweest) maar het shoppen in Italie gaat helemaal goed komen, dat is een ding wat zeker is! :-D
  En wat een leuke dingen heb je weer allemaal gedaan. Ik krijg altijd trek als ik jou food foto's zie. Nog gefeliciteerd met je man! Altijd fijn een pedicure & leuk om zo samen te relaxen.
  Alvast heel veel (shop)plezier in Milaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb vandaag mijn parfumbestelling toegekregen! Dus ik ben blij dat ik nog even verder kan. Ik ga zeker nog eens kijken op de luchthaven en ook in Milaan, je weet maar nooit!

   Verwijderen
 2. https://2wmn.nl/2016/10/milaan-tips/

  Misschien heb je hier iets aan? Ze hebben er ook een vlog van gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh, bedankt voor de link, heb meteen de vlogs ook bekeken!

   Verwijderen
 3. Oef, je bent terug! Als je een tijdje niets post ben ik altijd ongerust dat er iets met jou of je man of een familielid gebeurd is.

  Veel plezier met je broer in Milaan. Lijkt me een zalige stad. Ik wed dat je er mooie spulletjes gaat kopen. Ben ik voorbarig als ik zeg dat ik hoop op een filmpje waarin je de spulletjes toont die je in Milaan kocht? Wellicht ben ik voorbarig, want je moet misschien nog vertrekken op vakantie ;D :D

  Geniet van Milaan. Ik hoop dat je er een heel fijne tijd zal hebben :)

  Daag <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen zorgen, niets gebeurd! Gewoon een beetje druk op het werk en in het leven, alles in orde krijgen vlak voor een weekje verlof :-)

   Ik neem mijn vlogcamera mee en als er geshopt wordt, zie je hier zeker terug :D

   Verwijderen
 4. Nog van harte gefeliciteerd met je man.
  Balen zeg dat jou favoriete parfum niet meer te koop was met zo een goede korting....
  Hoop dat je die jij nu al besteld had snel bij jou bezorgd wordt.....

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor de wensen!
   Gisteren het pakketje met het parfum toegekregen, dus prima gegaan! Heel blij mee, nu kan ik nog even genieten van mijn parfum.

   Verwijderen
 5. Altijd leuk jouw overzichtjes! Handige Netflix tips, mooie outfits, lekker eten.. laat maar komen!
  En hoe cute is Tigra!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alweer boordevolle leuke momenten met veel lekkers en beauty! Misschien gaan we nu ook eens je broer zien ;-) Ik ben al super nieuwsgierig naar je shopvlog :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, mijn broer komt wel even langs in de Milaan vlog :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig