2 mei 2019

What's in my trash: opgemaakt april 2019

Opgemaakt

In april kabbelde ik gestaag verder: geen grote hoop opgemaakte producten, maar een fijne selectie skincare, make-up en slechts een haarproduct. Meer hierover in de video!


Oral-B tandpasta
Park Avenue kwastenspray
Carrefour Baby Sensitive reinigingspads
Sephora tissuemaskers
Aveda Invati shampoo
Rituals The Rituals of Sakura shower foam
Fresh Vitamin Nectar Vibrancy-Boosting Mask
Tatcha The Silk Cream
L'Occitane Dry Skin Foot Cream

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Altijd leuk om jou opgemaakt videos te zien. Heerlijke douche foams die van Rituals, die rode & deze witte zijn mijn favoriet. Handig formaatje voor op vakantie ook denk ik. En ik ben nu wel heeeel nieuwsgierig geworden naar de poeder van Givenchy :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat formaatje is superhandig, ik denk dat ik ze uit een adventkalender heb van een paar jaar geleden. Dus werd wel tijd om ze op te gebruiken :-)
   Dat poeder is fantatisch! Maar zoals een echte beautyblogger betaamt, kan ik het niet laten om toch nog andere poeders te kopen ook. :D

   Verwijderen
 2. Ook ik kijk super graag naar de opgemaakte producten. De Garnier oogmaskers gebruik ik ook heel vaak. Zijn die van Sephora nog beter? De Sakura lijn vind ik altijd leuk om cadeau te geven of te krijgen. Het Darphin Hydraskin serum is nieuw voor mij, maar wil ik het zeker eens proberen. Vandaag heb ik voor het 1st van Qiriness een éclat en énergie masker 20 ml geprobeerd en ik was meteen verrast. Het is een massagemasker met superfruit en vitamines. Het is een energiecocktail en levert onmiddellijk uitstraling en vitaliteit aan het gelaat. Mijn gele bleke huid zag er onmiddellijk beter doorbloed (gezond) uit. Ik denk dat het iets gelijkaardigs is als Fresh. Het Givenchy poeder gaat zeker en vast eens mee :-) l'Occitane hand en voetcrème met karité zijn inderdaad zeer goed. Ik wil geen andere meer. De Hypnose mascara heb ik ook lange tijd gekocht. Top producten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Denk dat die van Garnier en Sephora op hetzelfde niveau zitten en ook qua prijs vrij gelijkaardig.
   Qiriness ken ik nog van een paar jaar geleden, maar nu ben ik niet meer goed op de hoogte van hun assortiment. Klinkt wel als een heel goed masker, als ik de resultaten lees!

   Verwijderen
 3. Oh die wattenschijfjes gebruik ik ook! We hadden ze eerst gekocht voor ons dochtertje maar nu heb ik zelf ook een pak in gebruik. (Ik heb ze je trouwens aangeraden ;-)) Ik gebruik ze echter niet om make-up te verwijderen, maar om toner of exfoliant mee aan te brengen. Ze nemen heel weinig product op en dat is dus ideaal voor de wat duurdere producten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci voor de tip, ik heb geluisterd :-)
   Aha, ja, inderdaad, voor toner zie ik ze wel goed werken! Voor make-up verwijderen ook hoor, het is (jammer genoeg!) alleen geen exacte dupe voor de Shiseido watjes.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig