19 april 2019

Weekly vlog: wat ik eet & Lancôme event

Weekly vlog

Ik sta te trappelen om het zonnige paasweekend in te gaan, maar trakteer eerst nog even op een nieuwe weekvlog. Geniet van de paaseitjes en de video!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Wat een heerlijke lange vlog, heel leuk om te zien weer. En oh wat een lekker eten...die gevulde paprika schotel wil ik zeker ook een keer proberen. Ik ontbijt ook altijd tegen 12:00u...eerder heb ik gewoon geen trek. Wat een mooie aankopen heb je weer gedaan, all Saints is een heel mooi merk. Ik moet nog steeds een keer naar die Outlet toe...is alleen bijna 2 uur rijden voor ons, dat houd me een beetje tegen. Super mooie Jimmy Choo sandalen! Fijn Paasweekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel en graag gedaan :-)
   Voor ons is het een uurtje rijden, dan is het inderdaad wat gemakkelijker bereikbaar. Maar wel de moeite om eens in te plannen!
   Voor jou ook een fijn weekend!

   Verwijderen
 2. Jullie eten toch goed gezond in de week. In de week wordt hier ook meestal altijd gekookt. Die mok is wel super leuk! Komt er nog een blog over de foundation van Lancome? Ik had 1 staaltje gebruikt. Is natuurlijk niet zo veel, maar mijn 1ste indruk vond ik wel fijn. Ik ben zeker benieuwd hiernaar. Haha opnieuw een leder jasje :-D Is wel mooi meid! Blauw is inderdaad veel minder hard dan zwart en is ook heel mooi! Bij l'Occitane ben ik gisteren ook geweest voor voorraad in te slaan :-) En ik kwam nog naar huis met een donkerblauwe handtas van Michael Kors :-) Weer een leuke gezellige weekvlog met veel lekkers en beauty! Ik heb ervan genoten! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We proberen door de week wel gezond te eten, behalve 's avonds nog wat chocolade of koekjes.
   Ja, de review van Lancôme staat al online! Je moet er inderdaad iets meer van gebruiken, alleszins voor mijn gewenste dekking te krijgen.
   Hèhè, ik kan die lederen jasjes niet weerstaan! :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig