7 september 2019

Mijn favoriete make-upkwasten

Favoriete make-upkwasten

Na 15 jaar spelen met make-up heb ik een hele collectie verzameld, en vandaag toon ik jullie al mijn favoriete make-upkwasten. Zijn er nog kwasten die ik mis, zijn er aanraders die je wil delen, laat dan zeker een comment na!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Wauw! Wat een mega collectie! Ik vond het wel zeer interessant. Ik heb alles netjes opgeschreven. Ik wil nieuwe oogschaduwkwasten aankopen en dit kwam heel goed van pas. Ik vroeg me af of er niet veel vloeibare make-up in de kwast kruipt t.o.v. een beautyblender? De poederdons gebruik je alleen voor los poeder, maar kan niet voor compact poeder zeker? Zijn de poederdonsjes van een bepaald merk? Heb je nog andere kwasten zoals o.a. maskerkwast? lipkwast? wenkbrauwkwast? Ik heb onlangs een siliconen gezichtsmaker applicator van IPXL, maar ik vind het niet fijn werken. Te stijf. Plooit niet goed mee. De mask brush van Planet Parfum vind ik dan fijner werken, maar verliest (vind ik) meer haren. Ik gebruik een poeder en cheek kwast van dior en voor de ogen 1 BE kwast n8. Niet veel soeps dus en tijd voor eens iets deftigs en meer :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, valt mee hoor! Ik veeg mijn kwasten tussentijds wel altijd goed af om overtollig product te verwijderen en dan een keer per week echt wassen.
   Weet niet of je bij een compact poeder evenveel kunt 'oppakken' met een poederdons als met een kwast, dus daar zou ik minder snel naar de poederdons grijpen. Meestal gebruik ik de donsjes van de merken die ze standaard bij het poeder geven, die was ik dan ook en blijf ik gebruiken. Maar bij de drogisterij kan je er zeker vinden!
   Ik heb inderdaad ook een kwastje voor mijn maskers aan te brengen, maar vaak doe ik dat gewoon met de vingers, hoor. Wenkbrauwkwast is van Anastasia, maar die ligt bij de Brow Pommade in de lade en gebruik ik minder vaak omdat ik meestal de Brow Wiz gebruik en daar zit zo'n spoolie bij ingebouwd.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig